Herfølge håber på at præge toppen af Serie 1 (WebTV)

Category: Senior - Bredde, VIDEO 9

christofferteigland400OPTAKT: Herfølge Boldklub er nyoprykker fra serie 2, men i den sydlige forstad til Køge håber man alligevel på at komme til at medvirke til at præge toppen af serie 1 rækken allerede i denne sæson.

Lokalbold.dk har haft en snak med Herfølge-anfører Christoffer Teigland Andersen om forventninger og målsætning for holdets første sæson i serie 1. Mens de fleste oprykkere normalt stiller sig tilfreds med overlevelse i den nye række, så har Herfølge både ambitioner og håb om at kunne deltage i den bedste halvdel af rækken.
Ligeledes fortæller Herfølge-anføreren at Herfølge, med sin oprykning, nu er blevet en mere interessant klub at søge til fra omegnsklubberne, da Herfølge nu både råder over et serie 1 og et serie 3 hold i senior-afdelingen.

 

Starter på udebane
Sæsonens første styrkeprøve i serie 1 for Herfølge BK bliver på udebane lørdag 16. august på Avedøre Stadion, hvor Avedøre IF tager imod oprykkerne fra Herfølge. Kampen fløjtes i gang kl. 15:30

Første hjemmebanekamp bliver mandag 25. august, hvor Holbæk B&I kommer på besøg. Dette er iøvrigt en kamp som Lokalbold.dk’s WebTV-sektion forventer at dække.

 

 

 

Related Articles