Herfølge skimter Serie 1

herfolge-slagelseik400

Hærfuglene fra Herfølge Boldklub, der har holdt vinterpause på toppen af serie 2, lagde skidt fra land i foråret med et nederlag hos Haslev FC, men nu er Morten Bering’s tropper atter på rette kurs og i weekenden blev det til tredje sejr på stribe da Slagelse IK gæstede Herfølge.

Morten Berring og co tør næsten ikke tro på det endnu, men faktum er at Herfølge ligger utroligt lunt i svinget til en Serie-1 oprykning. Efter weekendens tredje sejr på stribe i foråret, i en kamp Herfølge vandt 2-0, ligger Berring’s drenge nu på 2. pladsen i Serie 2 (pulje 4) med 34 point og blot 1 point efter førerholdet Ringsted.

Det var faktisk en af konkurenterne i oprykningskampen som Herfølge besejrede på Kunstbanen ved Herfølge Stadion lørdag eftermiddag. Havde Slagelse vundet den kamp ville de blot være et point efter Herfølge nu, men således gik det ikke.

Det var ellers gæsterne der startede opgøret bedst og havde mest at byde på de første 20-25 minutter, hvorefter hjemmeholdet fik sat sig bedre på opgøret.

Faktisk burde Slagelse IK have bragt sig i front efter 20 minutters spil, da dommer Thomas Lauritsen tildelte dem spillets største mulighed: Straffesparket.
Men Herfølge-keeper Frederik Rasmussen pillede på fornem vis, det ellers udemærket skud, helt ude ved stolpen.

Efter 31 minutters spil var det således Ibrahim Celikcan, der på kanten af offside modtog en genial frispilning. Han tog et træk og hammerede boldt stenhårdt i kassen uden at efterleve Slagelse-keeper Nicolaj Gregersen en jordisk chance. Et utroligt flot mål.

I anden halvlegs begyndelse, efter blot tre minutters spil, var det så Christoffer Pedersen, der efter en god gang ping-pong med store målchancer i Slagelse-feltet, fik sat bolden i kassen til en 2-0 førring til hjemmeholdet.

Herefter havde Herfølge styr på opgøret og sejren kom reelt set aldrig i fare, og trods Herfølge sluttede opgøret i undertal (da målscorer Ibrahim Celikcan modtog en 10-minutters udvisning, for at sparke en bold i mål efter der var fløjtet) så formåede gæsterne fra Slagelse IK aldrig at få bolden forbi Frederik Rasmussen i Herfølge-buret.

 

Tre hold kan stadig spænde ben for en Herfølge-oprykning
Trods det faktum at Herfølge ligger lunt i svinget til en Serie-1 oprykning, så er der reelt set fortsat tre hold i rækken, der puster Herfølge i nakken i kampen op de to oprykningspladser.
To hold fra Slagelse: IK og B73 samt FC Storebælt, kan alle fortsat nå op over stregen om alt går deres vej.

Den ene af de tre konkurrenter kan Herfølge dog sætte ud af oprykningskampen allerede nu på lørdag, hvis Herfølge formår at vinde når Hærfuglene gæster FC Storebælt.

 

Foto: Jan Martinsen (hbpic.dk)

 

 

 

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier