Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Category: Nyheder, Senior - Bredde, top nyheder 43

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1.

Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge for en udebanesejr på 0-3.

Endnu flottere gik det for klubbens 2. hold i serie 4, der på eget ‘græs’ (kunstgræs) havde besøg af Strøby AIK 65 i lidt af et lokalopgør. Dog skulle det hurtigt vise sig at der var betydeligt styrkeforskel på de to mandskaber, hvor især den tidligere superliga-spiller for Lyngby, Ronni Hansen gjorde en betydelig forskel og han kom da også selv på måltavlen.
Gæsterne fra Strøby havde slet ikke værktøjerne til at holde den hurtige offensivspiller fra fadet. Ronni Hansen må banke kraftigt på til Herfølges førstehold i serie 1. Måske skal der lige arbejdes en smule med grundformen for den tidligere topspiller, mens skarpheden bestemt fortsat er til stede.
Iøvrigt spillede Ronni Hansen i sin spæde ungdom for netop dagens gæster Strøby, hvorfra hele hans familie også stammer. Men i lørdagens opgør i Herfølge var der altså ‘no mercy’ overfor den gamle barndomsklub og by, hvor han klart var Herfølges farligste joker i kampen.
Opgøret endte med en komfortabel 10-1 sejr til Herfølge, i en kamp hvor gæsterne fra Strøby scorede på 100% af deres chancer.

Dermed må man sige at de to seniorhold i Herfølge har fået den bedst tænkelige start på sæsonen. Nu må vi se om de flotte takter kan fastholdes over de kommende runder.

 

 

 

Related Articles