Herfølge helt til tops i Serie 3 (WebTV)

Category: Senior - Bredde, VIDEO 13 0

Et af de få lokale seriehold, der fik taget hul på forårets sæson i forgangne weekend, var Herfølge BK, som overvintrede på den ene af de to oprykningspladser.

Gæsterne fra Herlufsholm voldte ikke Herfølge de store kvaler. Allerede efter blot 3 minutters spil kunne Jesper Hald sætte hjemmeholdets første scoring ind.

Trods stor dominans i spil og chancer til hjemmeholdet, så kom gæsterne altså tilbage i opgøret efter en lille halv time hvor der blev udlignet til 1-1.
Kort efter fik Herlufsholm ydermere tilkendt et straffe, som blev snuppet på flotteste vis af Herfølge-keeper Tobias Bjørn Nielsen, der holdt gæsterne fra at komme i front i opgøret.

Herefter vågnede Herfølge atter op og fik inden pausen, med to yderligere scoringer, bragt sig på 3-1.

I begyndelsen af 2. halvleg virkede kampen afgjort da hjemmeholdet bragte sig yderligere i front med 4-1, men gæsterne fra Herlufholm blev atter lukket ind i kampen og kunne kort efter reducere til 4-2 efter et hjørnespark hvor Herfølge-forsvaret bestemt ikke så godt ud.

Men rigtigt spændende blev det aldrig. Herfølge strammede sig atter an og sad i kampens sidste halve time på næsten alt. Det blev til to yderligere scoringer til hjemmeholdet, der dermed vandt sæsonpremieren med 6-2, og dermed nu indtager førstepladsen i serie 3.

Se højdepunkter og interview fra kampen i vores WebTV sektion, og se billeder fra opgøret på vores søstersite PICpower.dk

 

Links:
WebTV: Herfølge – Herlufsholm GF (Serie 3)
Fotoserie på PICpower.dk

 

Related Articles

Add Comment