Herfølge rykker op i serie 2

Category: Senior - Bredde 10 0

SERIE 3: Trods der fortsat er 3 spillerunder tilbage, så sikrede Herfølge BK sig (fredag aften) oprykning til serie 2 med en sejr over Sct. Jørgens IF på hele 6-0.

Målsætningen for Morten Berring’s tropper i serie 3 hos Herfølge Boldklub, har hele tiden været at i denne sæson skulle det blive til oprykning for den gamle stolte boldklub af 1921.

Fredag aften lykkedes det så Herfølge at sikre sig oprykningen hele 3 spillerunder før sæsonen fløjtes af. Oprykningen er kommet i hus med en imponerende række storsejre, og endnu en af slagsen kom altså i fredags hvor Sct. Jørgens IF, blev sendt hjem til Næstved-egnen med et 6-0 nederlag.

3 spillerunder før sæsonafslutningen står Herfølge med hele 14 point ned til forfølgerne under oprykningsstregen, og har en imponerende målscore på hele 83-27.

Haslev FC’s hold 2, der pt. ligger på 2. pladsen, ser ud til at skulle følge Herfølge BK op i serie 2. Haslev har 6 points forspring til Ørslev GIF lige under stregen. De to hold mødes iøvrigt på lørdag i Haslev, hvor hjemmeholdet altså, ligesom Herfølge, kan sikre sig den endelige oprykning med en sejr.

 

Related Articles

Add Comment