Herfølge satser på oprykning

Målsætningen er klokkeklar i Herfølge BK dette forår, hvor oprykning til Serie 2 skal sikres hurtigst muligt for klubbens bedste seniorhold.

I forbindelse med den forestående sæsonstart har Lokalbold.dk har haft en snak med Morten Bering, der er Cheftræner hos Herfølge Boldklub, Serie 3.

Hvordan er formen i truppen?
“Den er grundlæggende hvor den skal være for hovedparten af truppen, men enkelte spillere har haft lidt skader eller sygdom og derfor mangler de lidt. Jeg tror at jeg gennem tiderne har sendt hold på banen som har været i bedre form, end det som kommer på banen på lørdag, men jeg vurderer bestemt ikke at vi er i dårlig form. Det er bare ikke vores top-prioritet at være det hold i Serie 3 der kan løbe mest! Dertil har vi en anden tilgang, samt andre fokuspunkter vi vægter højere”.

Har I fået tilgang eller har I mistet spillere i vinterpausen? Virker truppen styrket eller svækket?
“Truppen er helt klart styrket i forhold til efterårets sæson. Vi har fået tilgang af hele 7 nye spillere, som alle er med inde omkring holdet. Et par af dem er endda gået direkte ind på holdet, hvilket selvfølgelig gør at bredden er øget, men også at vores start-11’er er blevet en tand mere skarp. Dertil kommer den positive effekt, at via den øget konkurrence, der er på alle pladser efterhånden, så synes jeg at vi oplever et højere niveau hos flere spillere, og en forandring i truppens mentalitet, til det mere positive. Jeg hæfter mig i øvrigt ved, at alle nytilkomne spillere har en fortid i Herfølge eller på HB Køge’s ungdomshold, så det passer fint i tråd med at vi gerne vil tilføje spillere som er teknisk og taktisk godt skolet, og har den rette træningsmentalitet med i rygsækken. Eneste minus i bogen, er at vores alt-muligt-mand: Nicholas Sieljaks, er taget ud for at rejse”.

Hvad er jeres forventninger og målsætninger for sæsonen?
“Vi skal hurtigst muligt sikre os oprykning til Serie 2. Vi går efter at vinde rækken. Derudover har vi en del-målsætning, der hedder at vi skal have mere end de 27 point vi fik i efteråret. Vi mener at vi er det bedste hold i rækken, og det skal vi bevise overfor os selv”.

Hvem er Jeres første modstander og hvor vigtig er den kamp?
“Vi møder Herlufsholm på hjemmebane i første kamp. Det er jo kliché-agtig sagt, men den er selvfølgelig enormt vigtig at vinde i forhold til at kunne komme godt fra start. Alle kampe er vigtige, men der kan ligge en masse psykologiske ting i at vinde den første kamp. Så er man ligesom igang ovenpå en lang pause, mens det rent eksternt signalere overfor vores forfølgere, at vi bliver svære at indhente. Så jo – Den kamp er vigtig”.

Har I skader, karantæner, ferier eller andet der gør at I stiller svækket op, eller kan I stille i stærkeste opstilling?
Vi har en enkelt spiller ude med et knæ der driller, og så løber flere spillere med forskellige småskader. Derfor har vi heller ikke spillet kampe i Påsken, så alle kan blive helt klar og skadesfrie frem mod første kamp”.

Hvor og hvornår spiller I første kamp?
Vi møder Herlufsholm hjemme på kunstbanen i Herfølge. Det gør vi lørdag den 6. April, og der fløjtes op kl. 15:30

 

Relateret Links:
Holdets stilling/pulje
Seneste WebTV indslag med Herfølge BK
Seneste artikel med Herfølge BK

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier