Herfølge Skole sendt ud af skoleturneringen

Category: Ungdom - Diverse 4 0

Skolefodbold: Kampen mellem Byskovskolen og gæsterne fra Herfølge Skole bød på en virkelig herre-fight med to hold, der stod rigtig godt til hinanden, men det blev hjemmehodet fra Byskovskolen der trak det længste strå og dermed er videre i turneringen.

 

For første gang i turneringen måtte Andreas Madsen i Byskovskolens mål se sig passeret, men heldigvis (for ham) kunne hans holdkammerater sende to bolde i mål – og derved avancement til 5 runde i Ekstra Bladets Skolefodbold-turnering.

Herfølge Skole kom ellers i front efter 21. minutters spil af første halvleg. Det var Mikkel, der scorede målet. Han fik en meget flot aflevering fra Rawesh, og tacklede nærmest bolden i nettet, og dermed pauseføring til Herfølge Skole.

Efter 16. minutters spil af 2. halvleg kunne Herfølge-målmand: Joachim ikke holde bolden, og Byskovskolens Gustav Vintersfjord var først over riposten – og sparkede den i nettet. Hjemmeholdet fortsatte med presset og ville have en afgørelse i den ordinære tid. Og den kom bare fem minutter før slutfløjtet, da Alain Mmonga sikkert sparkede bolden i nettet, og dermed Byskovskolen videre i turneringen.

Related Articles

Add Comment