Herfølge spillede sig til toppen af serie 3 (WebTV)

Lørdag 15. September bød på subtop kamp i serie mellem Herfølge og Præstø IF, hvor vinderen af opgøret kunne spille sig definitivt med i top 3 striden af serie 3.

 

Præstøtræner Thomas Christensen, der er ny cheftræner i denne sæson hos Præstø, måtte næsten føle sig hjemme igen i omgivelserne omkring Herfølge Stadion. Det er nemlig ikke engang et år siden at selvsamme Thomas Christensen var fysisk træner for HB Køge truppen.

Men der var nu ikke meget gæstfrihed at spore fra Herfølges side på banen, da først dommer Pete Kines havde fløjtet opgøret i gang. Hjemmeholdet kom som skudt ud af en kanon, og allerede i kampens første minutter havde Herfølge en kæmpe dobbeltchance mod gæsternes mål.

Alligevel skulle man hen imod slutfasen af første halvleg før kampens første scoring kom i hus. Anfører Christoffer Teigland får stukket Daniel Ray Holst fri 1-mod-1 med Præstøkeeper Kristoffer Palm, og her svigtede “D” ikke. 1-0 til Herfølge holdt til pausen.

 

Livlig 2. halvleg
Sidste halvdel af kampen blev en livlig affære fra først til sidst med masser af action og dramatik – Og heldigvis også mål.
Da dommer Kines fløjtede for sidste gang, efter blot 2 minutters overtid, kunne Herfølgespillerne løfte armene efter en tæt dyst, der endte 3-2 i hjemmeholdets favør.

Se højdepunkter og målene fra kampen, samt kommentarer fra Herfølge-anfører Christoffer Teigland i vores WebTV-sektion, eller følg linket herunder:
https://www.lokalbold.dk/webtv2012/?videos=replay-herfolge-bk-praesto-if-serie-3

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Rishøj: Vi kan overraske mod Frem (WebTV)

Rishøj: Vi kan overraske mod Frem (WebTV)

Trods en halvtrist sæsonpremiere for få dage siden mod Holbæk, så er der optimisme i Rishøj-lejren før dagens opgør hvor topholdet Frem gæster Rishøj Stadion. Lokalbold.dk har indhentet følgende kommentarer (se videklippet herunder) fra Rishøjtræneren, Manageren og en af de nye spillere hos Rishøj Jonas Bæk. Alle ser de optimistisk på opgøret mod topholdet.  

Rishøj fik point i overtiden (WebTV)

Rishøj fik point i overtiden (WebTV)

Forårspremieren i 2. Division på Rishøj Stadion, som var et bundopgør mellem Rishøj og Holbæk, var tæt på at give årets første nederlag til hjemmeholdet, men heldet var med Rishøj dybt inde i overtiden, hvilket sikrede det ene point mod Holbæk. Bidende kulde og stærk blæst var bestemt ikke de ingridienser man kunne ønske sig

Dagens Fødselar: Peter Schmeichel fylder 51 år (WebTV)

Dagens Fødselar: Peter Schmeichel fylder 51 år (WebTV)

Peter Schmeichel (født 18. november 1963 i Gladsaxe) er tidligere dansk målmand på det danske fodbold a-landshold, der bl.a. blev Europamestre i 1992. I dag fylder Peter Schmeicel 51 år. Peter Boleslaw Schmeichel, som er hans fulde navn, var polsk statsborger, indtil han fyldte 7 år, idet hans far var fra Polen. Karrieren startede i

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier