Historisk ringe i HB Køge

hbkoge400

Der skrives historie i HB Køge for tiden. Desværre er det af den negative slags. Aldrig i overbygnings-klubbens 5-årige eksistens har det stået resultatmæssigt så sløjt til som nu. Og det i en sæson hvor der ellers blev lovet mere friskt angrebsspil.

Hvis man lige ser bort fra pokalturneringen, som er det eneste sted hvor HB Køge denne sæson har haft en smule succes, så er der for tiden historiske krisetider i fusionsklubben HB Køge. Aldrig tidligere i klubbens 5-årige levetid har resultaterne været så ringe, og spillet så tandløst og umotiveret, hvilket afspejler sig i en placering under nedrykningsstregen til 2. Division.

I de seneste 5 sæsoner har HB Køge været en del af det absolut fornemmeste selskab i Superliga’en i to sæsoner, en 2. plads og to 6. pladser i landets næstbedste række de øvrige tre sæsoner.

Tre runder før vinterpausen ligger HB Køge helt i bunden af 1. Division som nummer 11, under nedrykningsstregen sammen med AB.

 

Nederlag i bundkamp
Situation blev bestemt ikke bedre for HB Køge efter weekendens bundbrag, og kamp om vigtige point i Gladsaxe Idrætspark, hvor AB slog HB Køge 2-0.
Det blev en kamp, hvor HB Køges chancer kunne tælles på en hånd, og hvor AB ville det mest. Og for at gøre ondt værre, så faldt begge AB’s mål efter personlige fejl af HB Køge spillere: Først fra Kristian Pedersen og siden fra målmand Frederik Due.
AB’s målscorere var Younes Namli efter 65 minutter Kasper Kristensen efter 73.

Det er efterhånden to måneder siden at HB Køge senest har sejret i 1. Division. Dette var i hjemmekampen mod Brønshøj 5. September, hvor HB Køge vandt 2-1.
Sølle to sejre er det, indtil nu, blevet til i denne sæsons turnering. Den første sejr kom på udebane i august, hvor Vejle blev besejret med 3-1.

 

Tre runder til at rette “skuden”
Der er ingen tvivl længere: Der SKAL point på kontoen i årets tre sidste kampe, og HB Køge SKAL på den rette side af nedrykningsstregen inden vinterpausen. Dette selvom programmet bestemt ikke (på papiret) er det letteste i verden: 09.11 Skive (hjemme), 16.11 AC Horsens (ude) og 21.11 FC Roskilde (ude).

HB Køge-formand Henrik N. Andersen har længe været i medierne og forsvare den nye spillestil, samt meddelt at den nye Cheftræner Henrik Pedersen får lang snor til at få konceptet til at virke, men mon ikke at “sandet i timeglasset” løber ud for Henrik Pedersen såfremt holdet fortsat ligger til nedrykning ved vinterpausen?

HB Køge er forhåbenligt ikke parate til at tage en tur ned i 2. Division i forsvar for et nyt koncept – Eller er de?

 

 

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier