Historisk ringe i HB Køge

Category: Senior - Elite 3

hbkoge400Der skrives historie i HB Køge for tiden. Desværre er det af den negative slags. Aldrig i overbygnings-klubbens 5-årige eksistens har det stået resultatmæssigt så sløjt til som nu. Og det i en sæson hvor der ellers blev lovet mere friskt angrebsspil.

Hvis man lige ser bort fra pokalturneringen, som er det eneste sted hvor HB Køge denne sæson har haft en smule succes, så er der for tiden historiske krisetider i fusionsklubben HB Køge. Aldrig tidligere i klubbens 5-årige levetid har resultaterne været så ringe, og spillet så tandløst og umotiveret, hvilket afspejler sig i en placering under nedrykningsstregen til 2. Division.

I de seneste 5 sæsoner har HB Køge været en del af det absolut fornemmeste selskab i Superliga’en i to sæsoner, en 2. plads og to 6. pladser i landets næstbedste række de øvrige tre sæsoner.

Tre runder før vinterpausen ligger HB Køge helt i bunden af 1. Division som nummer 11, under nedrykningsstregen sammen med AB.

 

Nederlag i bundkamp
Situation blev bestemt ikke bedre for HB Køge efter weekendens bundbrag, og kamp om vigtige point i Gladsaxe Idrætspark, hvor AB slog HB Køge 2-0.
Det blev en kamp, hvor HB Køges chancer kunne tælles på en hånd, og hvor AB ville det mest. Og for at gøre ondt værre, så faldt begge AB’s mål efter personlige fejl af HB Køge spillere: Først fra Kristian Pedersen og siden fra målmand Frederik Due.
AB’s målscorere var Younes Namli efter 65 minutter Kasper Kristensen efter 73.

Det er efterhånden to måneder siden at HB Køge senest har sejret i 1. Division. Dette var i hjemmekampen mod Brønshøj 5. September, hvor HB Køge vandt 2-1.
Sølle to sejre er det, indtil nu, blevet til i denne sæsons turnering. Den første sejr kom på udebane i august, hvor Vejle blev besejret med 3-1.

 

Tre runder til at rette “skuden”
Der er ingen tvivl længere: Der SKAL point på kontoen i årets tre sidste kampe, og HB Køge SKAL på den rette side af nedrykningsstregen inden vinterpausen. Dette selvom programmet bestemt ikke (på papiret) er det letteste i verden: 09.11 Skive (hjemme), 16.11 AC Horsens (ude) og 21.11 FC Roskilde (ude).

HB Køge-formand Henrik N. Andersen har længe været i medierne og forsvare den nye spillestil, samt meddelt at den nye Cheftræner Henrik Pedersen får lang snor til at få konceptet til at virke, men mon ikke at “sandet i timeglasset” løber ud for Henrik Pedersen såfremt holdet fortsat ligger til nedrykning ved vinterpausen?

HB Køge er forhåbenligt ikke parate til at tage en tur ned i 2. Division i forsvar for et nyt koncept – Eller er de?

 

 

 

 

Related Articles