Hvem vil have Mads Laudrup?

Category: Senior - Elite 10 0

Mads Laudrup er uden klub efter lejeopholdet i islandske Stjarnan. Hvad fremtiden nu bringer, er endnu uvist.

Det har været en begivenhedsrig sommer for flere aktører i Laudrup-familien. Andreas Laudrup har fejret et dansk mesterskab med FC Nordsjælland, Michael Laudrup har fået nyt job i Premier League-klubben Swansea og Brian Laudrup er blevet fremhævet for sin andel i den danske EM-triumf anno 1992 for 20 år siden.

Men hvad med Mads Laudrup? Han er som bekendt også aktiv i fodboldverdenen, hvor han gennem flere år har jagtet det endelige gennembrud i dansk fodbold. Senest har han spillet for den islandske klub Stjarnan, og nu hvor hans kontrakt med HB Køge er udløbet, står han uden klub.

“Der er dog nogle muligheder i spil”, fortæller hans agent Michael Johansen.

“Han er hjemme igen fra Island og skal lige lande ordentligt, inden vi evaluerer tingene og ser på fremtiden. Men der er et par bolde i luften, som jeg dog ikke kan komme nærmere ind på”, siger Michael Johansen ifølge tipsbladet.dk.

Det er dog helt sikkert, at han ikke fortsætter sit ophold i Stjarnan. Det bekræfter den islandske klub.

“Han er færdig i vores klub. Aftalen var hele tiden, at han skulle være her i to måneder, fordi han ville spille fodbold frem for at træne her i sommer. Vi har været glade for at have ham i klubben, for han har gjort det godt på banen og vist sig som en stor personlighed i klubben. Jeg ved kun, at han skal tilbage til Danmark nu, for han fortsætter ikke her”, siger fodboldformand i Stjarnan, Almar Gudmundson.

Fremtiden ligger altså sandsynligvis i Danmark, men agenten Michael Johansen vil ikke ud med, hvilke muligheder, der er i spil for Mads Laudrup. Han håber dog, at der snart sker noget for midtbanespilleren.

“Der er som sagt et par bolde i luften, som vi skal kigge på. I den forbindelse kan jeg sige, at vi håber på en snarlig afklaring”, siger Michael Johansen.

Mads Laudrup har i Danmark tidligere spillet for FC København, Herfølge og senest HB Køge.

Kilde: Tipsbladet.dk

Related Articles

Add Comment