Hvidovre IF vandt Køge Cup

I weekenden afviklede HB Køge og Køge Boldklubs Ungdomsafdeling den årlige internationale turnering Køge Cup for eliteklubber i U/17 og U/19 årgangene.

Turneringen har i de senere år har skiftet format til at være et opstartsstævne for elite-ungdomshold. Alle hold spillede 5 kampe á 2 x 30 minutter, så der var gode muligheder for at spille holdet sammen og give rigelig spilletid til hele truppen her kort før sæsonstart.

“Kampene foregik generelt på et højt teknisk niveau, og selvom der blev gået til stålet havde folkene i Førstehjælpsteltet en rolig weekend med ispose-behandlinger som de dramatiske højdepunkter. Dommerne, som var spændt hårdt for med mange kampe, formåede for det meste at dæmpe overivrige spillere med diplomatisk og pædagogisk indgriben samt godt humør.  Det nye team i klubbens restaurant og cafeteria præsterede ligeledes på absolut eliteniveau, såvel ernæringsmæssigt som kulinarisk, og de tilpassede sig hurtigt, når der dukkede flere end de forhåndstilmeldte op til spisning”, fortæller forretningsfører Peter Poulsen, Køge Boldklub.

U/17 rækken, der talte 16 hold, blev vundet af Hvidovre IF der i finalen besejrede HB Køge med 3-0. FC Roskilde sluttede på tredjepladsen.

Også i U19 rækken, der talte 12 hold, satte Hvidovre IF en tyk streg under, at klubben fortsat formår at udvikle store talenter, og holdet besejrede i finalen det stærke svenske mandskab fra Landskrona BoIS med 2-0. Også her kom FC Roskilde ind på tredjepladsen.

 

Kilde: Lørdagsavisen

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

HB Køge talent prøvetræner i Newcastle United

HB Køge talent prøvetræner i Newcastle United

Den yngste debutant i HB Køges historie, 16-årige Elias Fritjof Sørensen, er ikke med på HB Køges træningslejr i Tyskland. I stedet er han rejst han til England, hvor han de kommende dage skal prøvetræne i den engelske traditionsklub Newcastle United FC. Elias Fritjof Sørensen blev topscorer på HB Køges hold i U17 Ligaen i

Søren Larsen er ny træner i Køge BK

Søren Larsen er ny træner i Køge BK

Den tidligere landsholds angriber, skal træne Køge Boldklubs U/15 elite hold frem til sommer. Ved siden af prøver af sit nye trænerjob prøver Søren Larsen at få sin virksomhed op at køre. Køge Boldklub får et ganske prominent navn i trænerstolen, for den tidligere landsholdsangriber Søren Larsen, der scorede 11 gange i 20 landskampe, er

DBU fratager HB Køge A-licens

DBU fratager HB Køge A-licens

HB Køge er i denne sæson i DBU’s fineste talent-kategori. Inden denne sæson fik svanerne en A-licens, men allerede i næste sæson nedgraderes klubben igen. Her har HB Køge blot fået en B-licens. “Jeg er mest bekymret for hvad det betyder for talenterne. Den million mennesker der bor syd for Brøndby og hele vejen på

15-årig målmandstalent skriver med HB Køge

15-årig målmandstalent skriver med HB Køge

Andreas Piilgård fra HB Køges talentfulde årgang 1999 har skrevet en tre-årig aftale med HB Køge. Andreas kommer fra Næstveds ungdomsafdeling, som indtil i vinters, har varetaget hans udvikling på fornem vis.

Nordsjællandsk tyveri på kunsten i Herfølge (WebTV)

Nordsjællandsk tyveri på kunsten i Herfølge (WebTV)

U19 Ligaholdet fra HB Køge virkede som om at de havde totalt kontrol over FC Nordsjælland i lørdagens opgør i U19 Ligaen på Kunstgræsbanen ved Herfølge Stadion. Indtil 10 minutter før tid førte hjemmeholdet 2-0, men alligevel gik det galt. Både U17 og U19 fra HB Køge led nederlag på hjemmebane til FC Nordsjælland i

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier