Hvidovre IF vandt Køge Cup

Category: Ungdom - Elite 6 0

I weekenden afviklede HB Køge og Køge Boldklubs Ungdomsafdeling den årlige internationale turnering Køge Cup for eliteklubber i U/17 og U/19 årgangene.

Turneringen har i de senere år har skiftet format til at være et opstartsstævne for elite-ungdomshold. Alle hold spillede 5 kampe á 2 x 30 minutter, så der var gode muligheder for at spille holdet sammen og give rigelig spilletid til hele truppen her kort før sæsonstart.

“Kampene foregik generelt på et højt teknisk niveau, og selvom der blev gået til stålet havde folkene i Førstehjælpsteltet en rolig weekend med ispose-behandlinger som de dramatiske højdepunkter. Dommerne, som var spændt hårdt for med mange kampe, formåede for det meste at dæmpe overivrige spillere med diplomatisk og pædagogisk indgriben samt godt humør.  Det nye team i klubbens restaurant og cafeteria præsterede ligeledes på absolut eliteniveau, såvel ernæringsmæssigt som kulinarisk, og de tilpassede sig hurtigt, når der dukkede flere end de forhåndstilmeldte op til spisning”, fortæller forretningsfører Peter Poulsen, Køge Boldklub.

U/17 rækken, der talte 16 hold, blev vundet af Hvidovre IF der i finalen besejrede HB Køge med 3-0. FC Roskilde sluttede på tredjepladsen.

Også i U19 rækken, der talte 12 hold, satte Hvidovre IF en tyk streg under, at klubben fortsat formår at udvikle store talenter, og holdet besejrede i finalen det stærke svenske mandskab fra Landskrona BoIS med 2-0. Også her kom FC Roskilde ind på tredjepladsen.

 

Kilde: Lørdagsavisen

Related Articles

Add Comment