Ibrahim Öksum ungdomstræner i Køges nyeste klub

Category: Klubber, Træner, Ungdom - Diverse 37 0

Den tidligere divisionsspiller Ibrahim Öksum skal stå i spidsen for ungdommen i Køges nyeste fodboldklub: Køge Union.

Det bliver den tidligere divisionsspiller, der bl.a. har optrådt hos Køge BK, Rishøj og Herfølge, tyrkiskfødte Ibrahim Öksum, der kommer til at træne og inspirere alle de unge fra 10 år og opefter, når den nye lokale fodboldklub Køge Union tager hul på forårets udendørstræning.

“Jeg glæder mig helt vildt. Det bliver både sjovt og spændende. Efter et par møder med klubben, er det tydeligt, at de alle brænder helt vildt for det, og jeg tror mange vil blive overrasket over hvor godt det hele kommer til at fungere i klubben”, siger den kommende ungdomstræner Ibrahim Öksum.

“I klubben er vi henrykt over det. ‘Ibo’ er et meget positivt menneske, der smiler og inspirerer, og ham bliver de unge med garanti glad for som træner”, siger Køge Unions formand, Ertugrul Vural, og fortsætter.

“Et af vores store mål i klubben er, at samle alle slags fodboldspillere, uanset kulturel og etnisk baggrund. Og det er ‘Ibo’ netop træneren der kan, fordi han netop kan være et godt forbillede for alle slags børn og unge”, siger formanden for Køge Union, der forventer at holde åben træning for alle byens børn og unge, i begyndelsen af marts måned på den oplyste bane mellem Ellemarken og Boholte.

 

Related Articles

Add Comment