Indefodbold-triumf og 20.000 kr til lokale Rishøj-drenge

Category: Senior - Diverse, Senior - Elite 11 0

MD Rustfri, med primært lokale Rishøj-drenge på holdet, tog lørdag 7. december sig af førstepladsen i et af landets store indestævner: Bygma Cup i Grenaa.

Stort set alle de største indehold på den danske scene var repræsenteret i det store prestigefyldte indestævne i Grenaa, hvor 1. præmien lyder på hele 20.000 danske kroner.
Og ifølge webportalen indefodbold.dk så var MD Rustfri uden sammenligning stævnets bedste hold, og skriver bl.a. på deres hjemmeside:

“MD Rustfri var stævnets klart bedste hold på dagen med en forrygende Dennis Schmidt på mål, og et betonforsvar med Martin, Dan og Erdin. Kragh var sædvanen tro 200% skarp i kontraerne og Steen smed alt i kassen fra højre kant. Alt i alt var det en fornøjelse at følge MD Rustfri i finalerunden, hvor alt klappede og stort set alle 6 spillere var i betragtning til stævnets bedste spiller. Og meget sigende udtalte holdet også i flæng efter stævnet: “Det er vores hal det her…”, med henvisning til en tidligere DM sejr i samme hal og en efterfølgende 2. plads ved sidste års DM”.

Som stævnets bedste spiller blev Dennis Schmidt fra MD Rustfri valgt. Dennis Schmidt, der til dagligt optræder på Rishøjs 2. Divisionshold, præsterede finalerunden igennem at redede den ene gode afslutning efter den anden, og flere gang var en hjernerystelse nær med sin fantastiske hovedredninger.

Udover samtlige resterende MD Rustfri spillere, fremhæves også Mark Leth Pedersen fra Porsborg og Michael Rødgaard fra Torntoft & Mortensen, som værende inde i billedet til stævnets bedste spiller.

 

 

Related Articles

Add Comment