Ingen Superliga-satsning i HB Køge

Category: Senior - Elite 1 0

HB Køge er klar til at tage endnu en sæson i landets næstbedste række hvor man ikke satser på oprykning til Superligaen. Med mindre det lykkedes at skaffe midler til en væsenlig forstærking af truppen.

Hvis ikke der kommer flere penge i kassen end der er udsigt til lige nu, så er HB Køges ledelse indstillet på, at sæsonen 2013/14 bliver en, hvor man ikke kigger opad, men bare skal igennem uden for mange skrammer.

“Vi arbejder på at finde midlerne, så vi kan blive forstærket til den kommende sæson, og finder vi ikke de penge, så bliver næste sæson et mellem-år for os, hvor vi ikke skal med i toppen, men lander i midten”, siger klubbens sportsdirektør Per Rud, ifølge sn.dk

“Det har været vigtigt for os og for aktionærerne, at vi kunne drive en klub. Vi skal ikke have underskud, og derfor er vi glade for, at budgettet for næste år er i balance. Men derfor kunne jeg da godt, som sportslig ansvarlig, tænke mig noget mere at gøre godt med. Man vil jo altid gerne lave et godt hold til glæde for klub og fans”, siger Per Rud.

Netop nu er der 15 spillere i HB Køges trup, men den skal gerne op på 20.

“Der er ikke nok spillere, men vi kommer ikke til at malke U19-holdet, for det skal spille i Ligaen og klare sig der. Det gode er, at der er mange spiller, der gerne vil spille her, så jeg er ikke bekymret, men jeg ville da lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke allerede nu gerne ville have holdet til den kommende sæson på plads. Det har vi bare ikke”, afslutter Per Rud.

 

Kilde: Sn.dk

Related Articles

Add Comment