Jan B: Ejby ikke langt fra de bedste

Category: Klubber, Senior - Bredde 8 0

Foto: Jesper Affeldt, PICpower.dk

Vinterpause og halvvejs gennem 2011/2012-sæsonen. Hos Ejby IF Fodbold har man fortsat arbejdet med at udvikle hele fodboldklubben til gavn for børn og unge, samtidig med at klubbens førstehold skal udvikle sig som hold således at Serie 1 og Sjællandsserien er inden for rækkevide de kommende år.

“Pointmæssigt manglede der et par sejre på kontoen i efteråret, men spillemæssigt var vi absolut blandt de bedste hold i rækken. Vi får hele tiden lagt flere lag på og det er vigtigt for vores udvikling”, siger sportschef Jan B. Larsen.

Ejby IF Fodbold har i efteråret i Serie 2 hentet fire sejre, fire uafgjorte og tre nederlag. Det giver 16 point og en målscore på stabile 27-17.

“At udvikle en fodboldklub socialt og sportsligt på en sund måde tager tid, og klubben arbejder derfor med lange målsætninger. Vi holder fast i vores koncepter og de målsætninger som blev lagt for 3 år siden, og som vi hele tiden forsøger optimere på. Vi tror på det vi laver og vores måde at gøre det på”, siger sportschef Jan B. Larsen, som til den nye sæson 2011/2012 ansatte et trænerteam med Ole Pedersen som 1. holdstræner og Jesper ‘Sune’ Jensen som assistent.

“Ole og Sune er faldet rigtig godt til i klubben og arbejder seriøst med tingene og vores udviklingsplaner. Der er godt med sjov og humør i seniorafdelingen, og selvfølgelig alvor når det kræves. Jeg er godt tilfreds med vores efterår, for jeg kan hele tiden se en udvikling hos spillerne og holdet som helhed, og så har vi et trænerteam som gerne vil vokse sammen med holdet”, siger Jan B. Larsen.

På rette vej
“Jeg synes efterårets sæson endnu en gang viser vi er på rette vej, og at vores koncept i klubben holder. Men nu ser vi frem til forårets kampe, og vi har flere punkter vi kan forbedre os på, samt et par punkter hvor vi godt kan forlange lidt mere af spillerne. For succes kommer ikke af sig selv, og heldet kommer ofte efter hårdt arbejde, dygtighed og træning. Det har vi løbende en dialog med spillerne omkring. Spillerne flytter sig også hele tiden i positiv retning, så det er dejligt at se”, siger Jan B. Larsen.

Som nævnt er Ejby IF ikke langt fra topholdene i rækken, som lige nu er Vallensbæk IF og Køge BK.

“De to hold har lige været dét bedre end os, når man ser på efteråret som helhed. Til trods for at Vallensbæk og Køge har leveret stabile, og bedre resultater kamp efter kamp, så spillede vi 1-1 mod begge disse tophold. Vallensbæk burde vi faktisk havde slået på hjemmebane, men der får vi desværre ikke scoret på vores chancer og lukket kampen. I kampen mod Køge på udebane, der skal vi føre med et par mål ved pausen, fordi vi har rigtig godt styr på topholdet i første halvleg og spiller dem rigtigt godt. Men igen, vi får ikke scoret på vores chancer efter ellers godt spil, og så trykker Køge os så til gengæld gevaldigt i anden halvleg. Vi får så heldigvis udlignet deres føring i overtiden ved en fantastisk hold- og arbejdsmoral. Så ja, jeg ser klare udviklings-muligheder og potentiale i vores spillere og holdet. Vi er tæt på topholdene, og vi spiller noget god positiv fodbold oveni”, slutter sportschef Jan B. Larsen, der altså ser frem til forårets kampe med en vis portion optimisme.

Det bliver spændende at se om Ejby IF kan blande sig i topkampen den sidste halvdel af sæsonen.

Arkivfoto / Foto: Jesper Affeldt, PICpower.dk / Lokalbold.dk

Klik på billedet herover for at se PICpower.dk / Lokalbold.dk’s seneste foto portfolie fra Ejby IF’s kampe (08.10.2011 mod TG80 IF)

Related Articles

Add Comment