Jens Stryger Larsen stop i Brøndby

Category: Senior - Elite 30 0

Superliga-klubben oplyser, at den ikke kan blive enig med Jens Stryger Larsen om en ny kontrakt.
Kantspilleren Jens Stryger Larsen er fortid i Brøndby.

Fodboldklubben oplyste mandag, at parterne ikke er blevet enige om en ny kontrakt, efter at Jens Stryger Larsens aftale med Brøndby udløb efter sidste sæson.

“Vi har været rigtig glade for Jens’ indsats i Brøndby-trøjen, men vi må erkende, at vi desværre ikke kan nå til enighed om en ny aftale. Derfor er forhandlingerne indstillet”, siger administrerende direktør Tommy Håkansson til klubbens hjemmeside.

“Det er ikke nogen hemmelighed, at vi gerne ville beholde Jens i klubben, og vi har strakt os langt i forhold til de økonomiske rammer, vi har at arbejde med”.

“Det betyder, at Jens og hans agent har fået tilbudt en markant bedre kontrakt på tre år, der blandt andet indeholder en fordobling af hans nuværende grundløn”.

“I et forsøg på at have holdet til den kommende sæson klar i så god tid som muligt har vi haft opstillet en deadline for Jens’ beslutning om en eventuel fremtid i Brøndby IF, men han har ikke ønsket at acceptere vores kontraktoplæg, og det må vi respektere”.

“Det er endnu uvist, hvor Jens fortsætter karrieren, men hvor end turen går hen, ønsker vi ham held og lykke og siger mange tak for den altid energiske indsats i Brøndby-trøjen”, afslutter Tommy Håkansson.

Efter at have undgået en nedrykning i sidste sæson meddelte Brøndby, at klubben ville diskutere ny kontrakt med Dennis Rommedahl, Jan Kristiansen, Jens Stryger Larsen og Brent McGrath, som alle havde kontraktudløb.

Med nyheden om, at Jens Stryger Larsen ikke forlænger, lykkedes det ikke Brøndby at laver nye aftaler med nogen fra kvartetten.

Jens Stryger Larsen nåede at spille 106 kampe for Brøndby og fik scoret syv mål.

Related Articles

Add Comment