Jens Stryger Larsen stop i Brøndby

Superliga-klubben oplyser, at den ikke kan blive enig med Jens Stryger Larsen om en ny kontrakt.
Kantspilleren Jens Stryger Larsen er fortid i Brøndby.

Fodboldklubben oplyste mandag, at parterne ikke er blevet enige om en ny kontrakt, efter at Jens Stryger Larsens aftale med Brøndby udløb efter sidste sæson.

“Vi har været rigtig glade for Jens’ indsats i Brøndby-trøjen, men vi må erkende, at vi desværre ikke kan nå til enighed om en ny aftale. Derfor er forhandlingerne indstillet”, siger administrerende direktør Tommy Håkansson til klubbens hjemmeside.

“Det er ikke nogen hemmelighed, at vi gerne ville beholde Jens i klubben, og vi har strakt os langt i forhold til de økonomiske rammer, vi har at arbejde med”.

“Det betyder, at Jens og hans agent har fået tilbudt en markant bedre kontrakt på tre år, der blandt andet indeholder en fordobling af hans nuværende grundløn”.

“I et forsøg på at have holdet til den kommende sæson klar i så god tid som muligt har vi haft opstillet en deadline for Jens’ beslutning om en eventuel fremtid i Brøndby IF, men han har ikke ønsket at acceptere vores kontraktoplæg, og det må vi respektere”.

“Det er endnu uvist, hvor Jens fortsætter karrieren, men hvor end turen går hen, ønsker vi ham held og lykke og siger mange tak for den altid energiske indsats i Brøndby-trøjen”, afslutter Tommy Håkansson.

Efter at have undgået en nedrykning i sidste sæson meddelte Brøndby, at klubben ville diskutere ny kontrakt med Dennis Rommedahl, Jan Kristiansen, Jens Stryger Larsen og Brent McGrath, som alle havde kontraktudløb.

Med nyheden om, at Jens Stryger Larsen ikke forlænger, lykkedes det ikke Brøndby at laver nye aftaler med nogen fra kvartetten.

Jens Stryger Larsen nåede at spille 106 kampe for Brøndby og fik scoret syv mål.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier