Jimmy Kastrup fyret i SC Egedal

Category: Senior - Elite, Træner 57

jimmykastrupogdommer400SC Egedal har ikke tabt i de seneste fire kampe i Danmarksserien, og derudover har holdet sendt superligamandskabet FC Nordsjælland ud af pokalturneringen. Men det indfrier ikke ambitionerne i Ølstykke og Stenløse, og mandag aften fik spillerne af vide, at samarbejdet med træner Jimmy Kastrup er stoppet med omgående virkning.

Jimmy Kastrup, fra Køge, skal atter ud at finde sig et nyt sted at udføre sin trænergerning. Mandag aften fik ledelsen i SC Egedal nok af samarbejdet med den kontroversielle Køgemand. Jimmy Kastrup er fritstillet med øjebliklig virkning.

“Længere tids manglende resultater er årsagen til, at samarbejdet nu ophører. Vi vil gerne understrege, at vi har været tilfredse med Jimmy Kastrups enorme engagement og passion, og at det alene er resultaterne, der gør at vores veje nu skilles”, udtaler SC Egedal formand Kim Bjørkquist.

Det bliver SC Egedals nuværende sportschef, Michael Hansen, som sammen med assistent-træneren Brian Hansen skal udgøre ny trænerduo efteråret ud.

“Det er en midlertid løsning. Vi skal have en permanent løsning klar fra 1. januar”, forlyder det fra klubben.

Jimmy Kastrup nåede mindre end et år i SC Egedal. Han erstattede ved nytårstid Søren Bjerg, der ikke fik sin aftale forlænget. Det forhindrede dog ikke SC Egedal i at rykke ud af 2. division, og starten på den nye sæson i Danmarksserien har ikke givet løfter om en hurtig tilbagevenden.

 

 

 

Related Articles