Jimmy Kastrup tager afsked med Ringsted

Category: Senior - Elite, Træner 15 0

Jimmy Kastrups tid som træner i Ringsted er ved at rinde ud. Senest til vinter stopper han i klubben sammen med assistent Jens Ring, men hvis trænerduoen finder en ny klub i sommerpausen, kan et skifte komme på tale allerede der.

“Jens og jeg er noget i tvivl om, at vi kan skubbe de her spillere længere frem, end de er – under de forhold, der nu en gang stilles til rådighed. Så det er sådan en både/og-følelse”, siger Jimmy Kastrup ifølge sn.dk

Og mens Jimmy Kastrup og Jens Ring begynder jagten på nye græsgange, så skal ledelsen i Ringsted altså i gang med at søge afløsere til deres Danmarksseriehold.

“Der er ingen tvivl om, at vi er og har været glade for at have Jimmy og Jens. De har rykket holdet et godt stykke og kom med det friske pust, der skulle til samt med mange nye idéer og indspark. Nogle har være ret gode, andre helt i hegnet”, siger klubbens sportschef Jesper Lemmike.

Ringsted er etableret i toppen af danmarksserien, og det er bl.a. Kastrups fortjeneste ifølge Jesper Lemmike, som dog heller ikke ligger skjul på at trods trænerduoens proklameret stop, så ændres klubbens målsætning og ambitionsniveau ikke.

“Vi skal videre, og vores mål er stadig at ligge i 2. division senest i 2015”, slutter Jesper Lemmike.

Kilde: Sn.dk

 

 

Related Articles

Add Comment