Jungsgaard søger ikke forstærkninger

Man skal ikke regne med, at Næstved forstærker truppen denne vinter. Cheftræner Martin Jungsgaard er tilfreds med sit nuværende spillermateriale.

Forleden spillede Næstved testkamp mod topholdet fra 1. division, FC Vestsjælland. Det endte med en 1-0-sejr til Næstved på trods af, at 2. divisionsholdet manglede adskillige stamspillere.

Alligevel stillede cheftræner Martin Jungsgaard med et stærkt hold af unge spillere, og ikke en eneste gæstespiller var med.

“Vi prøver at gøre os så lidt som muligt i prøvespillere. Det forstyrrer træningen, når der kommer nogen, som så ikke skal være der alligevel. Skal man være her, skal man have en vis kvalitet, og det er ikke altid lige til at finde”, siger Martin Jungsgaard til bold.dk.

I det hele taget er cheftræneren godt tilfreds med sin trup, og derfor har han ikke tænkt sig at forstærke truppen yderligere.

“Som udgangspunkt er vi ikke på kig efter noget nu her. Så skulle det være, hvis vi får en skade. De spillere, vi har haft kig på, var primært fra højere niveau. Og de har valgt noget andet på højt niveau”, siger han.

“Af FC Fyns spillere synes jeg kun, det var Mike Mortensen (nu HB Køge, red.), der var rigtig interessant. Det er mest, fordi der ikke er så mange venstrebenede midstoppere”,siger Jungsgaard.

Næstved har denne vinter kun fået kun fået tilgang af Fazil Keshin. I sommer var der til gengæld stor udskiftning i forbindelse med nedrykningen til 2. division øst.

 

Kilde: Bold.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier