Jungsgaard søger ikke forstærkninger

Category: Senior - Elite, Træner 5 0

Man skal ikke regne med, at Næstved forstærker truppen denne vinter. Cheftræner Martin Jungsgaard er tilfreds med sit nuværende spillermateriale.

Forleden spillede Næstved testkamp mod topholdet fra 1. division, FC Vestsjælland. Det endte med en 1-0-sejr til Næstved på trods af, at 2. divisionsholdet manglede adskillige stamspillere.

Alligevel stillede cheftræner Martin Jungsgaard med et stærkt hold af unge spillere, og ikke en eneste gæstespiller var med.

“Vi prøver at gøre os så lidt som muligt i prøvespillere. Det forstyrrer træningen, når der kommer nogen, som så ikke skal være der alligevel. Skal man være her, skal man have en vis kvalitet, og det er ikke altid lige til at finde”, siger Martin Jungsgaard til bold.dk.

I det hele taget er cheftræneren godt tilfreds med sin trup, og derfor har han ikke tænkt sig at forstærke truppen yderligere.

“Som udgangspunkt er vi ikke på kig efter noget nu her. Så skulle det være, hvis vi får en skade. De spillere, vi har haft kig på, var primært fra højere niveau. Og de har valgt noget andet på højt niveau”, siger han.

“Af FC Fyns spillere synes jeg kun, det var Mike Mortensen (nu HB Køge, red.), der var rigtig interessant. Det er mest, fordi der ikke er så mange venstrebenede midstoppere”,siger Jungsgaard.

Næstved har denne vinter kun fået kun fået tilgang af Fazil Keshin. I sommer var der til gengæld stor udskiftning i forbindelse med nedrykningen til 2. division øst.

 

Kilde: Bold.dk

Related Articles

Add Comment