Justice John sænkede Vejle-Kolding (WebTV)

Category: Senior - Elite, VIDEO 4 0

HB Køge nærmere sig den rigtige ende af tabellen i landets næstbedste række. Søndag blev den tidligere Vejle-Kolding spiller, Justice John, matchvinder for svanerne med sin scoring i en kamp, der endte 1-0 til HB Køge.

Efter at både Lyngby og FC Vestsjællands havde lidt pointtab tidligere på søndagen havde Vejle-Kolding muligheden for at lægge sig i front af den meget tætte 1. division, hvis man altså kunne få skovlen under formstærke HB Køge i søndagens sene opgør.

Det startede lovende for Vejle-Kolding med et Nicolaj Agger-forsøg på overliggeren efter bare et par minutters spil og en generel god indledning med optræk til flere farlige situationer af gæsterne, men det var i stedet værterne, der åbnede ballet efter en lille halve time.

Indskiftede Justice John, der har en fortid i både Vejle og Kolding, slog fra venstre side af feltet bolden ind over, og den strøg over Kristian Fæste i VBK-buret og i nettet til 1-0. Det var nyankommende Johns første træffer i HBK-trøjen.

VBK arbejdede sig langsomt frem til et par gode bud på en udligning, men hverken Lasse Kronborg eller Nicolaj Agger havde den nødvendige skarphed, og i stedet var unge Vito Hammershøy-Mistrati tæt på at øge i den anden ende. Frisparket gik dog snert forbi rammen, og det forblev 1-0 efter 90 jævne minutter.

Resultatet betyder, at HB Køge efter tre sejre i træk nu er i bedre kontakt med top-seks, mens VBK forbliver på tredjepladsen – to point efter FCV og Lyngby over oprykningsstregen.

 

WebTV:
Se højdepunkter fra kampen, samt interviews med matchvinder Justice John samt HB Køge keeper Morten H. Jensen, i vores WebTV sektion, eller følg det direkte link herunder:

https://www.lokalbold.dk/webtv2012/?videos=replay-hb-koge-vb-kolding-1-division

Se på Android eller IPhone: http://www.worldtv.com/lokalbold-tv

 

Kilde: Bold.dk

Foto: JCJ, Lørdagsavisen.dk

Related Articles

Add Comment