Kaagh forlænger med HB Køge

Category: Senior - Elite 1 0

HB Køge har forlænget kontrakten med holdets topscorer, Anders Kaagh. Det betyder, at den 26-årige angriber er at finde i klubben frem til sommeren 2014.

“Vi har haft en god dialog med Anders Kaagh om en forlængelse af kontrakten, og derfor er det meget glædeligt, at vi nu er blevet enige om betingelserne. Anders Kaagh viste straks efter sin ankomst her til klubben, hvorfor vi hentede ham, og jeg er derfor meget glad for, at han har sagt ja til at fortsætte hos os”, fortæller sportsdirektør Per Rud.

“Vi er naturligvis meget tilfredse med, at kunne hente en spiller fra lavere niveau, som allerede i første halvsæson leverer, som Anders har gjort. Det har været rigtig godt, og det kan blive endnu bedre. Vi tror virkelig på Anders Kaagh her i klubben, og han bliver en meget vigtig spiller i vores bestræbelser på at komme tilbage til Superligaen”, siger Per Rud til HB Køges hjemmeside

“Jeg er virkelig glad for denne kontraktforlængelse. Masser af spilletid, et godt træningsmiljø og en god stab omkring holdet gør dagligdagen i klubben ekstraordinær. HB Køge har, som jeg selv, store ambitioner for de kommende år, så også på dette punkt føler jeg, at vi er et godt match”, siger Anders Kaagh i forbindelse med kontraktens underskrivelse.

Anders Kaagh scorede i efteråret elleve mål i 18 kampe for HB Køge.

 

Kilde: Lørdagsavisen

Related Articles

Add Comment