Kaagh: Vi kan vinde over Lyngby

Category: Senior - Elite 1 0

HB Køge har haft det svært i 1. division efter nedrykningen fra Superligaen. Det er blot blevet til fire point i de første seks kampe, og den første sejr i turneringen har Tommy Møller Nielsens mandskab stadig til gode.

 

Den kan godt gå hen og komme mandag aften, hvor førerholdet Lyngby gæster Herfølge. Det vurderer HB Køge-topscorer Anders Kaagh.

“Jeg tror 100 procent på, vi kan vinde. Vi har godt nok haft skader og karantæner den seneste tid, men jeg synes stadig, det er et rigtig fint hold, vi sætter på banen. Det kan ligeså godt vende mod Lyngby, som det kan vende mod et af de på papiret lidt svagere hold. Det kan sagtens ske, at vi rammer dagen”, siger Kaagh.

Selv er Kaagh tvivlsom til opgøret på grund af den skade han pådrog sig i den seneste nulløsning mod Hobro.

“Jeg tacklede en Hobro-spiller, og jeg tror, der er en lille blødning i mit knæ, der skaber et tryk, som gør det svært at spille. Jeg skal testes mandag eftermiddag, og så må vi se”.

 

Ekstra pres på Svanerne
HB Køge har blot scoret fem mål indtil videre. Tre af dem står der Anders Kaagh på.
Hvis HB Køge taber mod Lyngby, så dumper Tommy Møller Nielsens mandskab ned på sidste pladsen efter 7. spillerunde, da AB søndag (noget overraskende) slog Vejle Boldklub Kolding på udebane i Nørreskoven.

Dermed er der lagt ekstra pres på HB Køge, der runder spillerunden af mandag aften i Herfølge.

 

Related Articles

Add Comment