Karise IK Fodbold søger årgang 1999 drenge

karise400

Karise IK Fodbold søger nye spillere til U16 Drengeholdet.

Karise IK Fodbold søger drenge fra årgang 1999 der har lyst til at spille fodbold hvor det tages seriøst, men stadig har plads til det sociale, fritidsarbejde og kærester.
Karise IK Fodbold tilbyder udfordrende og udviklende træning.

Årsagen til spillermanglen er at nogle af holdets tidligere spillere er taget på efterskole og andre har skiftet fritidsinteresser.

Der er tre trænere tilknyttet holdet, som spiller i DBU Sjællands række 3.

Karise IK – Fodbold har til mål at få så mange børn og unge som muligt til at spille fodbold, ud fra de evner og forudsætninger som den enkelte besidder, samt at alle får positive oplevelser ved at spille fodbold i Karise IK. At fremme klublivet for derved at skabe et socialt samvær på og uden for banen, til gavn for alle medlemmer.
Karise IK er en lille klub som lever af frivillighedens kræfter.

Interesserede inviteres til at kigge forbi Karise IK Stadion mandag og onsdag klokken 17:00 til 18:30 hvor U16 holdet træner.

 

Man kan læse mere på holdets hjemmeside: Karise IK U16

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasiums drengehold stod torsdag den 9 oktober for afviklingen af et regionsstævne i fodbold for landets sydøstlige gymnasier. Køge Boldklub lagde baner til stævnet, hvor værterne var så ugæstfrie at vinde hele stævnet med en målscore på 10-1. Otte gymnasier deltog i turneringen, hvor Køge besejrede Høje Tåstrup med 1-0, hvorefter man havde en

Unge Rødvig-drenge skal til landsmesterskaber

Unge Rødvig-drenge skal til landsmesterskaber

For andet år i træk har Rødvig G&I’s 04-årgang kvalificeret sig til landsmesterskaberne i indefodbold. Den talentfulde årgang fra den sydstevnske klub spillede kvalifikationsstævne i Toksværd, hvor de gjorde rent bord med fire sejre i fire kampe.

Seje fodboldpiger fra Karise byder store klubber op til dans

Seje fodboldpiger fra Karise byder store klubber op til dans

Karise IK´s seje fodboldpiger har vundet deres række med 6 sejre og 2 uafgjorte kampe. Karise, en lille landsby på sjælland med cirka 2.200 indbyggere, byder de store klubber op til dans.

Sølv til Bjæverskov IF’s U14-Drenge i Pokalfinalen

Sølv til Bjæverskov IF’s U14-Drenge i Pokalfinalen

U14 Drengene fra Bjæverskov havde efter en flot Pokalturnering kvalificeret sig til årets finale, der blev afholdt i Superliga-rammerne på Farum Park. Finalen endte med sejr til Mørkøv IF, mens drengene fra Bjæverskov fik de flotte sølvmedaljer. Trods nederlag på 3-0 i finalen til Mørkøv IF, så kunne en flok stolte drenge fra Bjæverskov alligevel

AIK 65 Strøby vandt “Champions League for kids”

AIK 65 Strøby vandt “Champions League for kids”

Det blev de unge friske drenge fra AIK 65 Strøby’s årgang 2004, der strøg helt til tops i “Champions League for Kids” turneringen i 7-mands fodbold. Turneringen startede tilbage i marts måned med 12 hold i A-rækken, som blev vundet af Brøndby IF, og ikke færre end 32 hold i B-rækken som altså blev vundet

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier