KFUM og Greve delte

Greve spillede lørdag eftermiddag uafgjort 1-1 i lokalopgøret mod oprykkerne fra Roskilde KFUM.

Hjemmeholdet fra Roskilde virkede før pausen mest friske i benene og havde i front et par hurtige folk, der kunne give ethvert hold problemer, hvis ikke lige Greve i maskeklædte Martin Søndergaard og Lasse Jensen havde et par rutinerede midterforsvarere, der for det meste fik raget kastanierne ud af ilden.

Da det en enkelt gang smuttede, var Greve´s debutantkeeper Nicklas Frenderup på plads og klarede glimrende med en hurtig fodparade.

Greve havde i den anden ende svært ved at dirke KFUMforsvaret op og forfaldt mest til enkeltmandspræstationer, der lige manglede det sidste.

0-0 ved pausen kunne Greve være mest tilfreds med.

Efter pausen fik Greve langt bedre fat og det meste spil foregik på KFUM´s banehalvdel.

Rasmus Vibe misbrugte to chancer, hvoraf ihvertefald den ene burde have sikret Greveføring.

Midtvejs i halvlegen skiftede Greve anfører Thomas Pedersen ud med Christian Larsson (foto). Godt med en lynhurtig kant på banen, men samtidig kunne Grevetilhængerne frygte hvorfra kreativiteten nu skulle komme, da Thomas P indtil da havde været hovedmanden bag langt det meste Greveoffensiv.

Kort tid efter måtte et andet offensivt kort, Patrik Jensen, desværre udgå med en krampe/skade, og blev erstattet af Rasmus Jensen.

Ikke destro mindre kom Greve nu tættere og tættere på målet, og på en ripost efter et Nicolaj Fussingforsøg, bankede Christian Larsson bolden op i nærheden af det ene målhjørne til Greveføring.

Det tvang KFUM længere frem på banen og deres solide defensiv så nu ikke længere så solid ud, og man anede en afgørelse.

KFUM havde to gange tidligere i halvlegen været uvenud tæt på scoring fra deres højre side, men begge gange røg bolden snert forbi Grevemålet, men tredje gang man kom ind fra højre lykkedes det KFUM at udligne til 1-1 stik imod spillets udvikling.

Martin Søndergaard var stoppet op da han mente der var offside, og Lasse Jensen fik gult for at spurte ud til liniedommeren for at lære ham om fodboldreglerne. Fakta er, at målet blev anerkendt og dermed 1-1 hvilket blev kampens resultat.

En rimelig deling på en ganske underholdende fodboldkamp mellem to hold, der sagtens kan komme til at præge toppen af rækken sæsonen igennem.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier