KFUM og Greve delte

Category: Senior - Elite 6 0

Greve spillede lørdag eftermiddag uafgjort 1-1 i lokalopgøret mod oprykkerne fra Roskilde KFUM.

Hjemmeholdet fra Roskilde virkede før pausen mest friske i benene og havde i front et par hurtige folk, der kunne give ethvert hold problemer, hvis ikke lige Greve i maskeklædte Martin Søndergaard og Lasse Jensen havde et par rutinerede midterforsvarere, der for det meste fik raget kastanierne ud af ilden.

Da det en enkelt gang smuttede, var Greve´s debutantkeeper Nicklas Frenderup på plads og klarede glimrende med en hurtig fodparade.

Greve havde i den anden ende svært ved at dirke KFUMforsvaret op og forfaldt mest til enkeltmandspræstationer, der lige manglede det sidste.

0-0 ved pausen kunne Greve være mest tilfreds med.

Efter pausen fik Greve langt bedre fat og det meste spil foregik på KFUM´s banehalvdel.

Rasmus Vibe misbrugte to chancer, hvoraf ihvertefald den ene burde have sikret Greveføring.

Midtvejs i halvlegen skiftede Greve anfører Thomas Pedersen ud med Christian Larsson (foto). Godt med en lynhurtig kant på banen, men samtidig kunne Grevetilhængerne frygte hvorfra kreativiteten nu skulle komme, da Thomas P indtil da havde været hovedmanden bag langt det meste Greveoffensiv.

Kort tid efter måtte et andet offensivt kort, Patrik Jensen, desværre udgå med en krampe/skade, og blev erstattet af Rasmus Jensen.

Ikke destro mindre kom Greve nu tættere og tættere på målet, og på en ripost efter et Nicolaj Fussingforsøg, bankede Christian Larsson bolden op i nærheden af det ene målhjørne til Greveføring.

Det tvang KFUM længere frem på banen og deres solide defensiv så nu ikke længere så solid ud, og man anede en afgørelse.

KFUM havde to gange tidligere i halvlegen været uvenud tæt på scoring fra deres højre side, men begge gange røg bolden snert forbi Grevemålet, men tredje gang man kom ind fra højre lykkedes det KFUM at udligne til 1-1 stik imod spillets udvikling.

Martin Søndergaard var stoppet op da han mente der var offside, og Lasse Jensen fik gult for at spurte ud til liniedommeren for at lære ham om fodboldreglerne. Fakta er, at målet blev anerkendt og dermed 1-1 hvilket blev kampens resultat.

En rimelig deling på en ganske underholdende fodboldkamp mellem to hold, der sagtens kan komme til at præge toppen af rækken sæsonen igennem.

Related Articles

Add Comment