Kim Drejs skifter til Næstved

Category: Senior - Elite 4 0

kimdrejs400Kim Drejs, der midt i marts fik sin kontrakt med AB ophævet, tørner fremover ud for Næstved. 

AB købte før denne sæson keeperen Kim Drejs i Brønshøj.

Den rutinerede keeper vogtede buret i efteråret, men i vinter hentede akademikerne så Jannich Storch ind, og han fik hurtigt besked på, at han ville blive førstekeeper.

Derfor fik Drejs 21. marts sin kontrakt med AB ophævet. Nu har han så fundet ny klub, Næstved bekræfter over for bold.dk, at Drejs frem til sommer tørner ud i den grønne trøje.

“Vi har to dygtige keepere i Sebastian Olsen og Jakob Krag, men da Kim tog kontakt til mig lyttede jeg da til, hvad han havde at sige. Kim stillede ikke de store krav i foråret, så jeg ville ikke sige nej til så dygtig en målmand”, siger sportschef Jesper Sommer til bold.dk.

“Han kommer til at konkurrere på lige fod med de målmænd vi har. Han træner første gang i dag, og så må vi tage den derfra.”

Spillertruppen i Næstved har først lige fået nyheden om Drejs’ ankomst, men Sebastian Olsen og Jakob Krag blev dog informeret i aftes.

“Jeg synes de tog det forholdsvis godt. Selvfølgelig er de klar over, at der kommer en alvorlig konkurrent, men de kender jo gamet”, siger Sommer.

Sebastian Olsen vogtede buret i Næstveds forårspremiere mod B93.

 

 

Related Articles

Add Comment