Kjær har stor andel i ny HB Køge sejr

Gladsaxe Stadion dannede søndag eftermiddag rammen om et meget vigtigt opgør i Betsafeligaen – mellem hjemmeholdet AB og HB Køge der inden kampen lå henholdsvis nummer næstsidst og tredjesidst i rækken.

 

Det blev gæsterne fra HB Køge der slap bedst fra den opgave. Østsjællænderne vandt 2-0 og sikrede sig dermed den tredje sejr på stribe, hvilket giver lidt luft ned til bunden – og med den jævnbyrdighed der hersker i divisionen kan holdet også godt begynde at kigge opad i tabellen.

Det blev igen lille rappe Jeppe Kjær der blev dagens mand i Gladsaxe. Han scorede begge HB Køges mål og har nu scoret fem gange de seneste fire kampe. Virkelig en lille guldfugl, HB Køge der har sikret sig fra FC Roskilde.

En hård vind gjorde forholdene vanskelige for de to hold, men HB Køge forstod at udnytte modvinden i første halvleg hvor begge kampens mål faldt.

Allerede i det fjerde minut havde Anders Kaagh et forsøg på overliggeren inden Jeppe Kjær var på pletten første gang i det 11. minut.

Der skulle gå 22 minutter før hjemmeholdet for alvor var farlige foran Morten H. Jensens mål men skudforsøget gik over mål.

I det 33. minut blev det 2-0 til Køge. Efter et hjørnespark fra Marc Rochester Sørensen opstod klumpspil foran AB målet. Det udnyttede Jeppe Kjær til at hamre bolden op i nettaget.

Fem minutter før pausen havde AB en stor mulighed for reducering men chancen blev misbrugt.

I anden halvleg satsede AB offensivt mens HB Køge lurede på hurtige kontrastød. Midt i halvlegen fik AB en friløber, men forsøget blev sendt en lille meters penge på den forkerte side af målstolpen og HB Køge slap med skrækken, og kørte til slut stille og roligt kampen til ende og en meget vigtig sejr i hus.

Med tre sejre på stribe har HB Køge lagt op til en rigtig spændende kamp, når Lyngby BK på søndag den 14. oktober gæster SEAS NVE Park. HB Køge tørster efter at få revanche for det forsmædelige nederlag på 5-0 som Lyngby tilføjedeholdet i de to klubbers første møde i sæsonen den 3. september.

 

Kilde: Lørdagsavisen

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier