Kjær har stor andel i ny HB Køge sejr

Category: Senior - Elite 2 0

Gladsaxe Stadion dannede søndag eftermiddag rammen om et meget vigtigt opgør i Betsafeligaen – mellem hjemmeholdet AB og HB Køge der inden kampen lå henholdsvis nummer næstsidst og tredjesidst i rækken.

 

Det blev gæsterne fra HB Køge der slap bedst fra den opgave. Østsjællænderne vandt 2-0 og sikrede sig dermed den tredje sejr på stribe, hvilket giver lidt luft ned til bunden – og med den jævnbyrdighed der hersker i divisionen kan holdet også godt begynde at kigge opad i tabellen.

Det blev igen lille rappe Jeppe Kjær der blev dagens mand i Gladsaxe. Han scorede begge HB Køges mål og har nu scoret fem gange de seneste fire kampe. Virkelig en lille guldfugl, HB Køge der har sikret sig fra FC Roskilde.

En hård vind gjorde forholdene vanskelige for de to hold, men HB Køge forstod at udnytte modvinden i første halvleg hvor begge kampens mål faldt.

Allerede i det fjerde minut havde Anders Kaagh et forsøg på overliggeren inden Jeppe Kjær var på pletten første gang i det 11. minut.

Der skulle gå 22 minutter før hjemmeholdet for alvor var farlige foran Morten H. Jensens mål men skudforsøget gik over mål.

I det 33. minut blev det 2-0 til Køge. Efter et hjørnespark fra Marc Rochester Sørensen opstod klumpspil foran AB målet. Det udnyttede Jeppe Kjær til at hamre bolden op i nettaget.

Fem minutter før pausen havde AB en stor mulighed for reducering men chancen blev misbrugt.

I anden halvleg satsede AB offensivt mens HB Køge lurede på hurtige kontrastød. Midt i halvlegen fik AB en friløber, men forsøget blev sendt en lille meters penge på den forkerte side af målstolpen og HB Køge slap med skrækken, og kørte til slut stille og roligt kampen til ende og en meget vigtig sejr i hus.

Med tre sejre på stribe har HB Køge lagt op til en rigtig spændende kamp, når Lyngby BK på søndag den 14. oktober gæster SEAS NVE Park. HB Køge tørster efter at få revanche for det forsmædelige nederlag på 5-0 som Lyngby tilføjedeholdet i de to klubbers første møde i sæsonen den 3. september.

 

Kilde: Lørdagsavisen

Related Articles

Add Comment