Fjerde clean sheet i træk for Køge BK

ziawahidi400

Køge BK’s bedste senior tog 2. påskedag imod Holbæk i et topopgør i serie 1. Inden kampen lå Køge 3’er mens Holbæk lå på 4. pladsen. 

Inden kampen havde Køge arrangeret at der var gratis øl/vand og kage til de fremmødte i anledning af senior-formand Brian “Schille” Hansen, som fyldte 40 år i lørdags.  Og det var noget af et målshow Køge-spillerne havde i gaveposen til Schille og alle de fremmødte.

Køge lagde godt fra land, hvor de styrede det meste af spillet og efter ca 10 minutters spil, kom det første mål. Rasmus Griersen kommer højest på et godt slået hjørnespark og bringer hjemmeholdet foran 1-0.

Efterfølgende prøver Holbæk og svarer igen, med det samme, efter en fejlaflevering som Malte Gleerup laver, men Holbæk for ikke udnyttet den store fejl.

Efter 18 minutters spil bringer Køge holdet sig på 2-0, efter en tilfældig bold, lander oppe i Holbæks felt, kæmper Nicklas Spanggard sig igennem og får scoret kampens andet mål, til stor glæde for de fremmødte.

Derefter går kampen lidt i dødvande og Holbæk begynder mere at ligne et hold der så småt har opgivet kampen om point og alt spænding i kampen forsvinder efter 25 minutters spil, hvor Holbæk forsvaret noget kluntet får lavet straffespark, efter skub i ryggen på en Køge-spiller, efter endnu et hjørnespark.
Sparket fra 11-meter pletten tager Zia  Wahidi sig af, og bringer sikkert Køge holdet foran 3-0.

Og mareridtet fortsatte for Holbæk i første halvleg, efter 39 minutters spil, var det målscoren Zia som ligger et klasse indlæg til bagerste stolpe, hvor Mustafa Derin står helt fri og bringer Køge holdet foran 4-0, som også var pause resultatet.

2. halvleg startede noget sløvt, et Holbæk hold, der allermest bare gerne ville hjem og glemme alt om kampen og et Køge hold, der bare skulle køre den hjem på cruise kontrol, men som altid vil tilskuerne have mere og det fik de.

Efter 67 minutters spil, hamrede indskiftede Søren Seier, et endnu større søm i Holbæk kisten, da han bragte Køge holdet foran 5-0 og 12 minutter senere scorede Søren Seier sit andet mål, hvor han satte bolden helt op i nettaget og bragte hjemmeholdet foran 6-0.

Patrick Andersen sluttede den helt store målfest af i overtiden med dagens klart bedste mål, ude fra kanten af feltet, placerer han den perfekt ovre i modsatte hjørne, og bringer dermed Køge holdet foran 7-0. Efter det mål, var både spillere, trænere og tilskuere helt oppe og køre over dette flotte mål.

7-0 blev samtidig kampens resultat og dermed fastholder Køge deres 3. plads og for fjerde kamp i træk holder Køge buret rent.  Det lover godt for Køge resten af foråret, hvis de kan fastholde det høje niveau de har vist i de første 4 kampe.

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier