Køge har den bredeste trup i mange år (WebTV)

Category: Senior - Bredde, VIDEO 37

morteneskesen400OPTAKT: Køge Boldklubs Cheftræner Morten Eskesen har de seneste par sæsoner haft ambitioner om at rykke fra serie 1 til Sjællandsserien. SElvom Køge har formået at spille med i toppen af rækken, så er det altså ikke lykkedes for Morten Eskesens tropper at avancerer de seneste par sæsoner.

Måske skal det være i denne omgang at Køge Boldklub sikre sig oprykning til Sjællandsserien. I hvert fald afslører Cheftræneren overfor Lokalbold.dk at han op til denne sæson har den bredeste trup i mange år at vælge imellem, når holdkortet skal udfyldes. Derfor er holdet heller ikke så sårbare over for skader og afbud som tidligere. Nummer 2 (og nummer 3) til den enkelte position, er (stort set) lige så god som førstevalget, forlyder det.

Det bliver spændende denne sæson at følge Køge Boldklub i en yderst interessant serie 1 pulje, som byder på mange lokaldyster, hvilket næsten altid er garent for lidt ekstra ‘kryderi’.

 

Drilsk modstander i første opgør
Køge BK starter serie 1 sæsonen på hjemmebane ved Køge Stadion, hvor Hvalsø IF kommer på besøg.
Netop Hvalsø har flere gange tidligere (de seneste par sæsoner) drillet Køge, der næsten altid får det svært i kampene mod Hvalsø.
Denne gang sættes alle sejl dog ind på at få en perfekt sæsonstart og få ‘pletten’ vasket bort med hensyn til Hvalsø-syndromet. Kampen spilles lørdag 16. august, hvor der er kampstart 15:15.

I anden runde skal Køge en tur til Ringsted, inden der er lagt op til lokalbrag i tredje runde mod naboklubben og oprykkerne fra Herfølge BK. En kamp der spilles på Køge Stadion lørdag 30. august – Og en kamp som Lokalbold.dk’s WebTV-sektion forventer at dække.

 


 

Related Articles