Køge bevarer tredjepladsen i Serie 1

Serie 1: Køge kom foran tidligt i kampen, da et pres blev fastholdt, og Cihat Bardak opfangede en returbold nogle meter uden for feltet. 

 

Bolden blev ekspederet ud på højre fløj, hvor Daniel Bærenholdt slog den præcist mod bageste stolpe, hvor en udækket Ole Mogensen knastørt headede fladt modsat til 1-0. Det var Oles fjerde sæsonscoring – ikke dårligt af en midterforsvarer.

Køges forsvar vaklede en smule, da en fejlaflevering efter et kvarters spil gav en åben chance, der dog blev sparket over mål. Mere træfsikkerhed var der umiddelbart efter, da Holbæk udlignede med et brag af et langskud, utageligt for keeper Morten Pedersen oppe i krydset.

Køge svarede dog hurtigt igen, da Stefan Rasmussens venstrehammer lynede fra 20 meter til 2-1.

Der var bud efter yderligere scoringer før pausen, da Stefan Rasmussen igen forsøgte sig fra distancen, og tvang målmanden til at parere til hjørne, ligesom keeperen også måtte i aktion, da Jonas Madsen afsluttede et smukt kontraangreb. Holbæk var tæt på udligning, da et hovedstød efter hjørnespark røg snert over mål, men det forblev 2-1 ved pausen.

Køge benyttede pausen til to ændringer fra bænken, og indskiftningerne illustrerede et af holdets store styrker – bredden – da Morten Ytte Olsen kom ind, og satte sit stempel på kampen med to fortræffelige scoringer.

Omkring den hele time tog han sagen i egen hånd, da han i en kontra sparkede bolden fladt i nettet omkring feltets kant, efter at tre holdkammerater havde spredt Holbæks bagkæde ud, så Ytte fik plads.

Samme Morten Ytte lagde som nævnt også navn til kampens sidste mål, da han behandlede Stefan Rasmussens eminente forarbejde efter fortjeneste. Stefan tæmmede en lang pasning fra Villads Bache med brystet i tæt trafik, og tippede i samme bevægelse bolden over to Holbækforsvarere til en fri Morten Ytte, der alene med målmanden køligt loppede bolden i mål. En ren perle. 4-1.

Holbæk havde på hver side af målet til 4-1 to chancer for at reducere, men Morten Pedersen parerede først et lumsk, studsende langskud, og ved det andet tilfælde forhindrede Morten Houlberg med en frelsende glidende tackling tæt under mål en næsten givet Holbækscoring.

Alle topholdene i rækken vandt i denne runde, så stillingen i toppen er status quo. Køge er et af topholdene, og vandt hjemme lørdag over Holbæk B&I med 4-1 (2-1). Køge bevarer således rækkens tredjeplads.

 

Kilde: koge-boldklub.dk 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier