Køge BK fik udebanesejr over tophold

Category: Senior - Bredde 9 0

Et svært udebaneopgør mod et af topholdene i serie 1: Fløng/Hedehusene, endte med sejren og 3 point på kontoen til Køge BK, der vandt opgøret med 3-1 uden at imponerer.

 

Det var ellers hjemmeholdet Fløng/Hedehusene, der startede opgøret bedst. Allerede i kampens indledning kommer Fløng/Hedehusene frem til hele to 1-mod-1 chancer mod Køge-keeper Morten Pedersen, der dog begge gange kommer flot ud og parerede på fremragende vis.

Herefter spillede Køge BK sig langsomt, men sikkert, ind i opgøret. Godt og vel midtvejs i første halvleg gav det således pote, da Ole Mogensen kunne heade bolden i mål efter en hjørnesparks situation, og dermed bringe Køge BK i front på fremmed græs.

Kort før pausen er det Stefan Rasmussen, der fanger værternes offsidefælde og lynhurtigt skyder frem, tipper bolden over keeperen og dermed 2-0 i Køge BK’s favør ved pausen.

Hjemmeholdet satsede hele butikken fra 2. halvlegs start, og lagde et voldsomt pres på gæsterne fra Køge Boldklub. Et pres, der også gav resultat, og en reducering til 1-2 i en situation hvor Køge-keeperen Morten Pedersen sendes til tælling.

20 minutter før tid slog Køge således det sidste søm i hjemmeholdets kiste. En tilbagelægning til målmanden opfanges af Jonas Madsen, der runder keeperen og ligger bolden ind til 3-1 i Køges favør.

Da hjemmeholdet yderligere bliver ramt af et par gule kort, og dermed 10-minutters udvisninger, i kampens slutfase, gjorde Fløng/Hedehusene det nærmest umuligt for sig selv at komme tibage i opgøret, der altså endte uden yderligere scoringer og dermed en vigtig udebanesejr over et tophold for Køge BK, der nu avancerer til 6. pladsen i serie 1.

Køge Boldklubs serie 1 hold møder næste weekend Fuglebjerg/Sandved-Tornemark på hjemmebane ved Køge Stadion. Kampen fløjtes igang kl. 13:30

 

Delvis kilde: Køge Boldklub

Related Articles

Add Comment