Køge BK tilbage ‘On-Track’ med tenniscifre i Roskilde

Category: Senior - Bredde 22 0

Efter nederlag til både Holbæk og Tuse var det på tide for Morten Eskesens serie-1 trup at komme tilbage på sporet i weekendens udeopgør i Roskilde mod RB 1906. Og det skete med tenniscifrene 0-6 i Køge BK’s favør.

Køge havde for anden gang i efteråret hele fem årgang 94 spillere med i truppen, mens Roskilde derimod ikke havde nogen af divisionsreserverne med i dette opgør, hvilket betød at deres hold bestod af primært unge spillere uden den fornødne erfaring. Dette udnyttede Køges mere rutinerede hold til at sætte sig på kampen fra start til slut.

Martin Hansen gjorde det til 1-0 inden Mustafa Derin scorede til både 2-0 og 3-0 før pausen.
Efter pausen gjorde Kenny Hansen det til 4-0, Mads Olsen til 5-0 og til sidst lavede Mustafa Derin sit tredje mål og dermed hattrick. Slutfacit 6-0 i Køge BK’s favør.

“Vi er rigtig glade over, at vi fik tre point. Derudover var det en speciel oplevelse at spille på kunst i dejligt solskinsvejr”, udtalte cheftræner Morten Eskesen efterfølgende via klubbens hjemmeside.

Køge hænger dermed forsat på i subtoppen af serie 1 med en aktuel 4. plads og 12 point på kontoen. Brøndby indtager fortsat førstepladsen i Serie 1 (pulje 2) med oialt 16 point.

Næste opgave for Køge BK blive mod oprykkerne fra Karlslunde, der gæster Køge Stadion lørdag 21. september. Kampen fløjtes igang kl. 15:00

Related Articles

Add Comment