Køge BK vandt årets PreSeason Tournament

Vanen tro bød PreSeason Tounament, der arrangeres årligt af Ejby IF Fodbold, på masser af både underholdende og godt fodboldspil til alle os fodboldhungrende tilhængere, som nærmest har abstinenser efter en lang sommerpause. Køge Boldklub løb, fuld fortjent, med årets titel.

Lørdagens semifinaler havde flasket sig således at søndagens program, bestående af først bronzekamp og siden finale, blev til en kamp om 3. pladsen mellem sidste års vindere fra Rishøj BK mod Herfølge BK, mens finalen skulle stå mellem arrangørklubbens nyslået serie-1 mandskab og Køge Boldklub.

Begge opgør blev både målrige og underholdende for de fremmødte tilskurere.

 

Målfest i Bronzekamp
I Bronzekampen lagde de to mandskaber friskt fra land, og inden der var spillet 10 minutter havde begge hold fået scoret hver en enkelt gang. Så var den kamp ligesom igang, og der var meget mere i godteposen til os tilskurere.
En yderst velspillende Mathias Hønberg bragte Herfølge i front med 2-1 og kort efter var det Nikolaj Jakobsen (kaldet Hugo) der lagde yderligere afstand med sin scoring til 3-1.

Rishøj var dog ikke knækket og kom tilbage i opgøret med et godt gennemspillet angreb, der endte i fornem reducering til 3-2, hvilket var stillingen ved pausen.

I 2. halvleg stod der malet Herfølge BK på kampen. Det var som om at Rishøj aldrig kom ud af starthullerne efter pausen.
Yderligere tre scoringer fik publikum at glæde sig over. Alle tre til Herfølge: Først af Jesper Hald, derefter to flotte scoringer af Ibrahim Selikan.
Slutfacit 6-2 i Herfølge BK’s favør, der dermed efterlader sidste års vindere fra Rishøj på sidstepladsen i årets udgave af PreSeason Tournament.

 

Flot Finalekamp
Arrangørklubben fra Ejby fik en fantastisk indledning på finalen da man allerede efter 7 minutters spil fik lidt af en foræring. Køge BK’s unge keeper David Kastrup fik lettere presset spillet en bold lige ud i fødderne på Ejby’s Ronnie Hansen, der befandt sig på kanten af feltet. Sådan en chance undlader den tidligere superliga-spiller fra Lyngby ikke at omsætte til scoring og dermed 1-0 til Ejby allerede efter 7 minutter.

Køge BK holdt dog hovedet koldt og trods den dårlige start åd de sig langsomt, men sikkert, til et spillemæssigt overtag i kampen.
Direkte på frispark fik anfører Mads Olsen reduceret til 1-1. Et fantastisk flot mål, som man godt kan glæde sig til at se på vores WebTV klip, der er online i løbet af tirsdagen.
Kort efter var det Jonas Madsen, der tog en flot solotur der blev afsluttet med et godt langhug, som gik i kassen. 2-1 i Køges favør og stort glædesudbrud fra Madsen.
Få minutter senere blev tæppet yderligere trukket væk under Ejby, da der (korrekt) blev dømt straffespark for en holdesituation mod Køges Kenny Hansen. Straffesparket blev sikkert omsat til scoring af Mustafa Simsir og så stod det 3-1 inden pausen.

Køge-anfører Kenny Hansen modtager præmiepengene på vegne af Køge Boldklub fra Ejby-sportschef Jan B. Larsen

Ejby IF Fodbold fik dog en mindre opblomstring i begyndelsen af 2. halvleg og på et indlæg fra højresiden, der passeret over samtlige Køge-forsvarere, dukkede Malte Pedersen op og hans fantastiske målnæse sikrede Ejby reducering til 3-2 og nu var der for en stund atter skabt spænding i opgøret.

Spændingen holdt dog ikke længe. I kampens slutfase viste Køge-mandskabet sig fysiske overlegne og kunne gang på gang overspurte de langsommere Ejby-spillere. Især den tidligere U19-spiller Martin Herner Hansen, der stod for køges mål til 4-2, løb gang på gang fra alt og alle og skabte adskellige chancer i kampens sidste 15 minutter.
Køge BK’s Mustafa Simsir befandt sig også som en fisk i vandet og gav så mange prøver på sin driblekunster at flere Ejbyspillere må have følt sig lettere rundtosset efter kampen.
Det blev dog Køges Emil Andersen, der lukkede og slukkede opgøret med sidste scoring til resultatet 5-2.

Køge Boldklub løb dermed, fuldt fortjent, med årets titel og præmiepengene.

 

WebTV og billeder fra stævnet
På grund af teknisk produktionstid på WebTV er indslagene fra finaledagen først online på Lokalbold’s WebTV sektion i løbet af tirsdagen, men vi kan da godt afsløre allerede nu, at der er masser af godbidder at glæde sig til.

Man kan derimod allerede nu se fotoserierne fra de to kampe på finaledagen. Disse findes på vores søstersite PICpower.dk – Følg blot de direkte links herunder.

Bronzekampen: Rishøj BK – Herfølge BK (foto-serie)
Finalekampen: Ejby IF Fodbold – Køge BK (foto-serie)

 

Køgeholdet der søndag 4. august hjemtog titlen i PreSeason Tournament 2013

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier