Køge Boldklub afholder kæmpe børnestævne

Søndag den 16. juni fra kl. 12-14 afholder Køge Boldklub et kæmpe børnestævne i samarbejde med DBU Sjælland.

Køge Boldklub er vært for 200 glade drenge og piger i alderen 6-7 år ved sæsonens sidste DBU stævne.

I tråd med Køge Boldklubs ønske om at være mere end fodbold, har forældrene og klubbens børnechef Frederik Ullerup sammen lavet en fantastisk ramme for stævnet, der som noget helt specielt bliver afholdt inde på selve Køge Stadion.

Ideen blev skabt allerede i foråret, og ved en stor indsats fra forældrene på årgang 2006 og 2007 i Køge Boldklub, er det lykkedes at få lov til at blive værter for et kæmpe medaljestævne, hvor der ialt stiller 40 hold op. Der vil være hoppeborge midt på banen, 8 kampbaner udenom, og der vil være musik og stævne speaker.

HB Køges maskot Svante kommer på besøg og deler medaljer ud sammen med HB Køge spillere, når stævnet er slut, imens de ca 300 medrejsende forældre kan nyde stævnet fra tribunen.

“I Køge Boldklub gør vi meget ud af, at vores medlemmer skal have sjove oplevelser, der giver sammenhold og godt kammeratskab, derfor får alle deltagere også medaljer, ligesom mange af klubbens sponsorer har bakket op med støtte”, fortæller børnechef Frederik Ullerup.

 

Kilde: Lørdagsavisen

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Skovboskolen gik hele vejen

Skovboskolen gik hele vejen

Lokalbold`s udsendte medarbejder var på TRE-FOR Park for at overvære finalen mellem Dybbølskolen og Skovboskolen fra Bjæverskov i Ekstrabladets skolefodboldturnering. Torsdag eftermiddag, var Skovboskolen fra Bjæverskov nærmest tømt for elever. 11 busser havde sat kursen mod Odense for at støtte de lokale helte, der skulle spille finale mod Dybbølskolen fra Sønderjylland.

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasiums drengehold stod torsdag den 9 oktober for afviklingen af et regionsstævne i fodbold for landets sydøstlige gymnasier. Køge Boldklub lagde baner til stævnet, hvor værterne var så ugæstfrie at vinde hele stævnet med en målscore på 10-1. Otte gymnasier deltog i turneringen, hvor Køge besejrede Høje Tåstrup med 1-0, hvorefter man havde en

Hastrupskolen ligner lokale favoritter (WebTV)

Hastrupskolen ligner lokale favoritter (WebTV)

Skolefodbolden ruller igen, og Ekstra Bladets turnering er allerede et par runder inde i turneringen, hvor flere skoler vanen tro tidligt må opgive drømmen. Hastrupskolens drengehold fra Køge ligner dog et hold med pointiale til at nå langt i årets turnering. Torsdag (11. september) blev Søndre Skole (Køge) sendt ud af Ekstra Bladets Skolefodbold-turnering, da

Eddie er tilbage hos AIK 65 Strøby

Eddie er tilbage hos AIK 65 Strøby

Malawis landsholds tekniske direktør og forhenværende A-landsholdtræner, Eddie Ngonamo, er tilbage i Danmark hvor han skal køre nogle kurser og træningspas for danske spillere og trænere. I lørdags startede Eddie Ngonamo i Haslev FC og mandag var turen så kommet til den klub hvor Eddie Ngonamo har brugt mest tid, nemlig AIK 65 Strøby Fodbold.

Fodboldbanerne i Haslev har det rigtigt skidt

Fodboldbanerne i Haslev har det rigtigt skidt

Faxe Kommune har ifølge Haslev FC ikke udført den grundlæggende pleje af fodboldbanerne i årevis. En af Haslev FCs fodboldbaner blev kasseret af dommeren ved en U17 kamp i foråret, fordi det var for risikabelt at spille på den. Siden da har det gode vejr betydet at banerne ikke har fået vand nok. Det har

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier