Køge Boldklub har ny forretningsfører klar i kulissen

Category: Klubber 25 0

Det mangeårige ikon i Køge Boldklub og tidligere landsholdsspiller: Peter Poulsen, har meddelt at han fra og med dette forår vælger at gå på efterløn. Boldklubben har afløseren klar.

Selvom det ganske givet bliver en svær opgave at efterfølge ikonet Peter Poulsen som forretningsfører i Køge Boldklub, så melder boldklubben nu ud at afløseren er på plads.
41 årige Jannik Seehusen, der selv tidligere har spillet fodbold i netop Køge Boldklub, er udset til at efterfølge Peter Poulsen, der har udført et fantastisk klubarbejde i hans tid som forretningsfører.

Jannik Seehusen bor lokalt i området og har erfaringer med både salg samt det at være leder og træner.

“Jannik har ikke været forretningsfører i en boldklub før. Dem findes der ikke mange af, men heldigvis har vi én i Køge Boldklub, som kan vise vejen. For at Jannik kan blive klædt ordenligt på til at overtage jobbet, har vi sørget for at de begge vil være at finde i klubben hele marts måned”, fortæller Køge Boldklubs formand Chris Hvid Hansen, der hermed henviser til at Peter Poulsen har indvilliget i en ‘oplæringsface’ i marts måned, hvor både den afgående og den kommende forretningsfører altså vil være at finde i klubben.

Det officelle skift af forretningsfører vil først være 31/3, når Peter Poulsen formeldt går på efterløn.
Formand Chris Hvid lover at der kommer mere herom når tiden nærmer sig.

 

Kilde: Køge Boldklub

Related Articles

Add Comment