Køge Boldklub U15 Pokalvinder

Søndag slog Køge Boldklubs U15-Drenge Brøndby IF i Pokalfinalen, der blev afviklet på Superliga-stadionet Farum Park. Køge vandt 4-2 over Brøndby.

Kampen blev en yderst tæt affære, med Brøndby mest på bolden i første halvdel, men med Køge evigt stikkende hovederne farligt frem på omstillinger, og flere farlige situationer.

Det blev dog Brøndby som kunne liste til pausen med en føring kort ført tid, da en Brøndby spiller fik sneget sig igennem midtfor mål og udplaceret en ellers flot spillende Simon i målet.

2. Halvleg blev i første halvdel en rodet forestiling, hvor spillet bølgede frem og tilbage, inden kampens måske afgørende moment blev sat ind, da Rafa med et genialt vip overen modstander fremtvang et gult kort og dermed overtal i kampen sidste periode.

Dette overtal blev udnyttet fuldt ud, da Oscar med “Beckenbauer´sk” overblik brød et Brøndby angreb, satte et fint angreb over venstre side op, klassisk fladt indlæg fra Anton, og Rafa satte maksimalt pres på Brøndby forsvaret, så bolden gled helt igennem feltet hvor Phillip sikkert omsatte den store chance til 1-1.

Dermed sluttede kampen, og med reglen om direkte straffesparkskonkurrence var det en ren nervetest der resterede. Her havde Simon i målet absolut de bedste nerver. Ud af Brøndbys første 4 spark snuppede Simon de 3, og da Køge spillerne havde fået installeret hver en istap i maven, blev alle spark omsat, og dermed kunne jublen bryde ud, og guldmedaljen fortjent modtages.

 

Kilde: Køge Boldklub

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

HB Køge talent prøvetræner i Newcastle United

HB Køge talent prøvetræner i Newcastle United

Den yngste debutant i HB Køges historie, 16-årige Elias Fritjof Sørensen, er ikke med på HB Køges træningslejr i Tyskland. I stedet er han rejst han til England, hvor han de kommende dage skal prøvetræne i den engelske traditionsklub Newcastle United FC. Elias Fritjof Sørensen blev topscorer på HB Køges hold i U17 Ligaen i

Søren Larsen er ny træner i Køge BK

Søren Larsen er ny træner i Køge BK

Den tidligere landsholds angriber, skal træne Køge Boldklubs U/15 elite hold frem til sommer. Ved siden af prøver af sit nye trænerjob prøver Søren Larsen at få sin virksomhed op at køre. Køge Boldklub får et ganske prominent navn i trænerstolen, for den tidligere landsholdsangriber Søren Larsen, der scorede 11 gange i 20 landskampe, er

DBU fratager HB Køge A-licens

DBU fratager HB Køge A-licens

HB Køge er i denne sæson i DBU’s fineste talent-kategori. Inden denne sæson fik svanerne en A-licens, men allerede i næste sæson nedgraderes klubben igen. Her har HB Køge blot fået en B-licens. “Jeg er mest bekymret for hvad det betyder for talenterne. Den million mennesker der bor syd for Brøndby og hele vejen på

15-årig målmandstalent skriver med HB Køge

15-årig målmandstalent skriver med HB Køge

Andreas Piilgård fra HB Køges talentfulde årgang 1999 har skrevet en tre-årig aftale med HB Køge. Andreas kommer fra Næstveds ungdomsafdeling, som indtil i vinters, har varetaget hans udvikling på fornem vis.

Nordsjællandsk tyveri på kunsten i Herfølge (WebTV)

Nordsjællandsk tyveri på kunsten i Herfølge (WebTV)

U19 Ligaholdet fra HB Køge virkede som om at de havde totalt kontrol over FC Nordsjælland i lørdagens opgør i U19 Ligaen på Kunstgræsbanen ved Herfølge Stadion. Indtil 10 minutter før tid førte hjemmeholdet 2-0, men alligevel gik det galt. Både U17 og U19 fra HB Køge led nederlag på hjemmebane til FC Nordsjælland i

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier