Køge fik 3 vigtige point i Brøndby

 

Efter en yderst fattig pointhøst i serie 1 de seneste par runder for Køge Boldklub, var der lagt op til noget af en skæbnekamp da Køge søndag gæstede et af topholdene Brøndby.

Morten Eskesens mandskab i serie 1 hos Køge Boldklub havde i den grad behov for fuld pointhøst i weekendens svære udekamp mod topholdet Brøndby. Efter et par (mildt sagt) magre runder, hvor Køge ikke har formået at hente de forventede point mod (på papiret) nemme modstandere, var det pludselig nærmest et krav om fuld pointhøst mod et af topholdene Brøndby, endda i Vestegnsklubbens egen hule.
Serie 1 (Pulje 2) har udviklet sig til, for midterfeltet (Hvor Køge tilhører), at være en utrolig tæt affære, hvor 3 point kan betyde forskel på at spille med i subtoppen eller i bundstriden. Dette var precis realiteterne for Køge BK før søndagens kamp i Brøndby, hvor en sejr kunne sende Køge tilbage i subtoppen, mens et nyt nederlag ville sende Køge tæt på nedrykningsstregen.

Kampen blev afviklet på Brøndbys flotte opvisningsbane (Bane 2) lige ved siden af klubhuset. Da det støvregnede gennem hele opgøret havde mange af tilskurerne valgt at se kampen fra klubhusets indendørs Cafeteria, der har udsigt over banen. Dette gav dog et noget tomt indtryk på selve banen, hvor der ellers er yderst fine faciliteter for tilskurere.

Køge-mandskabet var tændte fra første sekund og sad på spil og chancer i hele første halvleg, dog uden – på noget tidspunkt – at blive rigtigt farlige. Der mangler ganske enkelt offensive kvaliteter på Køgeholdet for tiden, og det er da også netop selve målscoringen, der har været problemet på det seneste hvor Køge ikke ligefrem har vadet i mål.
Derfor kan det også undre den udenfor stående at offensive kræfter som f.eks. Morten Ytte og Stefan Rasmussen ikke figurerer på holdet pt.

I Brøndby måtte holdene gå til pause uden scoringer efter første halvleg.

Køge har i de seneste 4 kampe blot scoret eet enkelt mål pr. kamp. Dette blev også tilfældet mod Brøndby.
Efter blot 3 minutters spil af 2. halvleg, var det førsteårs-senioren Martin Herner Hansen, der brød igennem på højre kant og fik sendt et skud i retning mod målet. Skuddet ramte en Brøndby-forsvarer, ændrede retning, og snød efterfølgende Brøndby-keeperen. 1-0 til Køge på et mål som Brøndbylejren nok vil betegne som værende heldigt. Men omvendt Brøndby, så var det altså Køge, der kom frem til afslutningerne – Og man skal altså skyde på mål før “heldet” kan komme til een. Set i det lys, derfor fuldt fortjent føring til Køge.

Køge havde efterfølgende fint kontrol over kampen og holdt Brøndby fra de helt store chancer, men skabte dog heller ikke meget selv.

Bedst som det så ud til at Køge, stille og roligt, ville køre sejren i hus, indtræf en skade hos Køge’s midterforsvarer Kenny Hansen, der måtte lade sig udskifte 10 minutter før tid.
Omrokeringerne i Køge-forsvaret gav anledning til en del usikkerhed, og fornyet spænding, i kampens slutfase, hvor målmand Kim Funder måtte rive en sand verdensklasse redning ud af værktøjskassen i slutminutterne for at sikre Køge alle tre point.

Missionen lykkedes for Køge, der rev alle tre point i Brøndby og nu atter er med i top-5 i serie 1, men måltørke problematikken er fortsat uløst og holdet trænger i den grad til at bevise at man fortsat magter målscoringens svære kunst.

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier