Køge fik forårets første sejr

Køge Boldklubs førstehold i Serie 1 prøvede onsdag aften at vinde en fodboldkamp for første gang i over et halvt år. 4-3 blev det på hjemmebane over B.73 Slagelse.

Efter weekendens ærgerlige pointtab i sidste minut, var spillerne – som altid – opsatte fra start. Allerede i det 4. minut gav det bonus, da Morten Ytte Olsen tog revanche for lørdagens målløse indsats. Tæt under mål måtte han dog have tre skud for en femmer, inden han på den anden ripost fik skubbet bolden over stregen til 1-0.

“Herefter indtraf et sjældent set fænomen. I små fire minutter befandt vi os i en fodboldmæssig komatøs tilstand – manglende markeringer, grove pasningsfejl i egen zone, ingen bevægelse, generel slendrian – der kostede tre mål. 1-3. Med lidt held kunne B.73 være kommet tre mål foran, da de momenter efter deres tredje mål ramte overliggeren med et hovedstød. Regn, rusk og kulde virkede da særdeles sur og demotiverende”, forklarer Køges ass. træner Hans Kildegaard Larsen.

Alligevel var der positivisme i spil og indbyrdes tone. Langsomt åd Køge sig ind på modstanderen, og 10 minutter før pausen scoredes kampens mål. Efter gode kombinationer på midten, blev Karl Johan Teigland sendt af sted over venstre fløj, og med sit næstbedste ben – det venstre – hamrede han et indlæg lige i panden på en fremstormende Morten Ytte Olsen, der blot skulle styre bolden i nettet, hvilket han gjorde. 2-3 ved pausen.

10 minutter efter pausen kom Køge på omgangshøjde, da Jonas Madsen med sit andet mål i to kampe sparkede udligningen til 3-3 i kassen.

Et kvarter før slutfløjtet burde Køge være kommet på 4-3. Efter stærkt løbe- og driblearbejde af Martin Due, fandt hans pasning skråt bagud Nicklas Gothenborg, der var fulgt med frem fra sin position som venstre back.

Som så mange andre venstrebenede spillere foretrak Gothenborg at bruge sit højre ben til at stå på, og da pasningen lå til omtalte iskolde højreskøjte, måtte der i stedet for en førstegangsafslutning med højre inderside i det næsten tomme mål to berøringer til, før bolden lå til venstrefoden – og så var det for sent, og skuddet blev blokeret.

Nicklas Gothenborg er kommet ind på holdet fra 2. holdstruppen, og har spillet fra start de seneste to kampe, og gjort det solidt.

Sejrsmålet faldt fem minutter senere. Igen var Martin Due bagmanden, da han stak Emil Andersen, der holdt sig onside med et fint parallelt løb langs bagkæden, med en bold i dybden. Alene med keeperen svigtede Emil Andersen ikke. 4-3.

Lige som sidste weekend skulle Køge partout skabe lidt drama, denne gang ved Karl Johan Teigland, der nedlagde en modstander med hvad der i brydertermer lignede en mellemting mellem et livtag og et russerkryds. De 10 minutter i undertal kom dog ikke til at koste, og forårets første sejr var en kendsgerning.

 

Kilde: Lørdagsavisen

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier