Køge forlænger med Eske

Category: Klubber, Senior - Bredde, Træner 6 0

Uagtet om Køge BK spiller i Serie 1 eller Sjællandsserien til efteråret, hedder træneren fortsat Morten Eskesen. Han og klubbens senior-formand Brian Hansen er netop blevet enige om yderligere to sæsoners forlængelse efter indeværende, altså frem til sommeren 2015.

Eskesens plan om i et vist omfang at genrejse Køge Boldklubs seniorafdeling består uden umiddelbart behov for revurdering. Oprykning fra Serie 2 til Serie 1 i hans debutsæson, og en overvintring på oprykningsplads i denne sæson, vidner om, at Morten Eskesens udtalelse nogen tid efter sin tiltræden i sommeren 2011, hvor han med fast stemmeføring erklærede, at målet var to oprykninger på to sæsoner, ikke var en floskuløs udmelding, men en indsigtsfuld vurdering af truppens styrke og potentiale.

Truppen kommer til at bestå af omkring 22 mand, og der er for tiden nye folk på prøve i klubben.

“Balancen er på plads, da vi har stærke spillere til alle 11 positioner. Spil til to mål har allerede vist, at trænerteamet vil få et meget positivt problem, når 14 spillere skal udtages torsdag efter torsdag, når vi skal til at spille om point. Hvorvidt et rotationssystem vil blive anvendt, vil fremtiden vise”, udtaler assistent-træner Hans Kildegaard Larsen ifølge Lørdagsavisen.dk

Træner-/lederstaben består i øvrigt udover Morten Eskesen og Hans Kildegaard Larsen uændret af Kim Hansen og Peter Christoffersen.

 

Related Articles

Add Comment