Køge genfandt niveauet

Et forfærdeligt forår hvor Køge BK slet ikke har kunne fastholde det høje niveau som holdet havde i serie 1 før vinterpausen. Et niveau der ellers havde bragt Køge i spil som favorit til oprykning til Sjællandsserien. Oprykningstoget er dog (for længst) kørt for Køge, der med et særdeles skidt forår har været et af rækkens dårligste hold. Lørdag genfandt de unge Køge-spillere dog (for en stund) efterårets høje niveau og sendte Svogerslev hjem med et 5-2 nederlag.

Det var bestemt et opsat Køge-mandskab, der i det gode vejr på Køge Stadions atletikbane viste at både troen og viljen var tilbage på holdet.

Godt og vel midtvejs i første halvleg gav det udbytte første gang for hjemmeholdet, der med et mål efter fodboldbogens ABC (på flotteste vis) blev afsluttet af Emil Andersen til 1-0.
Trods det faktum at Svogerslev kort efter fik reduceret, så gik Køge (modsat tidligere opgør i denne sæson) ikke ned med humøret, men fortsatte deres spil på højt niveau.

Og igen gav det udbytte for Køge. Kort før pausen, er det atter et godt opspil, der sikre at Jonas Madsen kommer alene med Svogerslevs keeper, og her svigtede Jonas Madsen ikke. 2-1 til Køge inden pausen.

Selvsamme Jonas Madsen fik også bragt hjemmeholdet på 3-1 i begyndelsen af 2. halvleg, men igen svarer Svogerslev tilbage med en scoring sat ind direkte på et flot frisparksskud.

 

Sene udskiftninger
Man skulle helt hen i kampens sidste 15 minutter før Cheftræner Morten Eskesen gjorde brug af sine tre udskiftninger, men de skulle til gengæld vise sig at være effektive.

Først var det Rasmus Greiersen (nummer 13, billedet) der ikke skulle bruge meget tid på banen før han fik headet et perfekt indlæg fra Martin Due i kassen til 4-2.

Få minutter senere var det så en anden indskifter: Morten Ytte Olsen, der satte et sidste punktum på opgøret med hans scoring til 5-2.

På Køge Boldklubs hjemmeside betegner ass-træner Hans Kildegaard Larsen, kampen som værende den bedste, rent spillemæssigt, for Køge Boldklub i år.
Køge Boldklub skal forsøge at fastholde det genfundne niveau når holdet på søndag gæster Brøndby.

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier