Køge jagter forårs-succes

Køge Boldklubs seniorafdeling går forårssæsonen i møde med fortrøstning. Siden 19. januar har spillerne under ledelse af cheftræner Morten Eskesen været i gang med at trimme sig til sæsonens genstart.

Der er blevet svedt på spinningscyklerne i fitnesscentret, hvor der også er dyrket crossfit. Enkelte bokselektioner fik også plads i programmet.

Weekends har været brugt til træningskampe, og for serie 2´s vedkommende er det åbenlyst, at de unge mennesker, som udgør broderparten af truppen, har udviklet sig betydeligt, siden sæsonstart sommeren 2011. Fire point på udebane mod serie 1 holdene Haslev og BK 73 Slagelse er vidnesbyrd herom.

Styrkemæssigt er truppen nogenlunde status quo. Målmand Jakob Thomsen er gået til B93 i 1. division, men klubben har to yngre kompetente keepere i truppen, der kan slås om at fylde hullet efter Jakob.
Mens et par etablerede spillere endnu ikke har turdet begive sig ud i vejret, før det er 15 plusgrader, oplyser trænerstablen bag serie 2 holdet, at man har fået dieselmotoren Mads Olsen retur ved fuld styrke. Hans efterår begrænsede sig til sølle 45 minutters spil pga. en knæskade, som han nu syntes kvit.

Billed fra træningskampen 25/2 mod Haslev FC (foto: PICpower.dk) 

 

Jagter forårs-succes
Kalenderen er i foråret proppet med bold, og i Køge BK jagter man såvel titler som avancementer.

Serie 2 holdet overvintrede på oprykningsgivende andenplads, seks point foran nr. tre. Samtidig er holdet i Seriepokalens 1/8-finale. Kan man komme forbi den hurdle, venter Hashøjs hold fra serie 4 i kvartfinalen.

Carsten Andersen og hans nytilkomne assistent Jesper Dyrekærs hold i serie 3 ligger treer, og det realistiske mål er også her klart – oprykning. Klubbens tredjehold rykkede sidste år fra serie 5 til 4, og her er målet som minimum at konsolidere sig.

Med tanke på det store kontinent af ynglinge, der til sommer bliver seniorer, arbejdes der også tæt sammen med Thomas Daugaard og Kim Christiansen fra netop ynglingeafdelingen. Det vil ikke mindst manifestere sig i U21-turneringen, hvor efterårets puljegevinst giver mulighed for at prøve kræfter med traditionsklubber som Kastrup og Hvidovre. Traditionen tro vil man i Køge Boldklub give nogle ynglinge chancen i de fem kampe, der skal afvikles hovedsageligt på mandage i april og maj.

 

Forårspremierne i Køge BK senior-afdeling:
Serie 2, lørdag d. 7. april kl. 13:30, hjemme mod TG 80
Serie 3, lørdag d. 7. april kl. 15:30, hjemme mod Ishøj
Serie 4, 2. Påskedag, mandag d. 9. april kl. 11:00, ude mod AIK 65
Seriepokalen, søndag d. 1.april kl. 13:00, ude mod Karlslunde
U21, tirsdag d. 3. april kl. 17:30, ude mod Gladsaxe-Hero

 

Kilde: Køge Boldklubs hjemmeside

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier