Køge kom ned på jorden igen

Sidste weekends kamp og efterfølgende midtugekamp var tæt på at give seks point, så Køge troede, at der var lys for enden af tunnelen. Det var der ikke. Lørdag tabte holdet 3-2 i Holbæk, trods tidlig føring 2-0.

Under opvarmningen på bane 1 blev Køge-spillerne akkompagneret af piber og trommer fra diverse garder og tambourkorps 25 meter væk fra selve Holbæk Stadion, hvor der afholdtes tattoo.

“Vi startede også selv med fuld musik, da Nicklas Gothenborg i det andet minut scorede direkte på hjørnespark. Villads Christian Bache fulgte trop med sit første sæsonmål, da han kort efter trampede igennem Holbæks bagkæde, og behersket lagde bolden forbi keeperen. 2-0 til de stribede, og viseren havde endnu ikke rundet fem omgange på stadionuret”, fortæller ass. træner Hans Kildegaard Larsen.

Det blev lidt en sovepude, og en banal fremlægning over Køges midterkæde momentet senere resulterede i en forwardscoring på et lob, trods at Morten Pedersen havde hånd på. Samme Pedersen måtte diske op med en fin enhåndsparade på et hovedstød tæt under mål fem minutter senere.

Udover manglende træfsikkerhed afslørede kampen en anden svaghed hos Køge – holdets manglende evne i kontrafasen til at forblive onside på den sidste pasning. Et punkt, der skal arbejdes med.

Træfsikkerheden var som nævnt igen lige lav nok. Første halvleg bød på flere store tilbud, og kort før pausen burde vi være kommet to mål i front. Jonas Madsen tæmmede en bold helt alene med keeperen, men endte med ryggen mod mål midt i feltet. Han fik dog vendt rundt, men sparkede forbi mål.

Som Køge scorede tidligt i første halvleg, fik holdet to scoringer i masken straks i anden.

Først blev holdet fanget med for mange folk fremme, og Holbæks kontra blev afsluttet med et skud på kanten af feltet. Morten Pedersen havde hånden på det yderligt placerede skud, men måtte se bolden snige sig i nettet via opstanderen. 2-2.

En ulykke kommer sjældent alene, og fem minutter senere blev Køge overspillet midt i banen, så en allé åbnede sig for en rapfodet Holbækspiller, der udplacerede Morten Pedersen til 3-2.

Trods flere chancer kom Køge ikke på scoringstavlen igen, og det kunne have blevet værre, hvis ikke målmand Morten Pedersen havde holdt sit hold inde i kampen med gode parader på de kontraløb, der uvægerligt kommer, når man satser fremad.

Patrick Andersen standsede et af disse kontraløb i overtiden, da han klippede en modstander i et opspil på midten af banen. Efter angrebet var overstået, fik Patrick Andersen forevist et direkte rødt kort – blot for at fuldende en sløj eftermiddag.

 

Kilde: Køge Boldklub

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier