Køge kom ned på jorden igen

Category: Senior - Bredde 7 0

Sidste weekends kamp og efterfølgende midtugekamp var tæt på at give seks point, så Køge troede, at der var lys for enden af tunnelen. Det var der ikke. Lørdag tabte holdet 3-2 i Holbæk, trods tidlig føring 2-0.

Under opvarmningen på bane 1 blev Køge-spillerne akkompagneret af piber og trommer fra diverse garder og tambourkorps 25 meter væk fra selve Holbæk Stadion, hvor der afholdtes tattoo.

“Vi startede også selv med fuld musik, da Nicklas Gothenborg i det andet minut scorede direkte på hjørnespark. Villads Christian Bache fulgte trop med sit første sæsonmål, da han kort efter trampede igennem Holbæks bagkæde, og behersket lagde bolden forbi keeperen. 2-0 til de stribede, og viseren havde endnu ikke rundet fem omgange på stadionuret”, fortæller ass. træner Hans Kildegaard Larsen.

Det blev lidt en sovepude, og en banal fremlægning over Køges midterkæde momentet senere resulterede i en forwardscoring på et lob, trods at Morten Pedersen havde hånd på. Samme Pedersen måtte diske op med en fin enhåndsparade på et hovedstød tæt under mål fem minutter senere.

Udover manglende træfsikkerhed afslørede kampen en anden svaghed hos Køge – holdets manglende evne i kontrafasen til at forblive onside på den sidste pasning. Et punkt, der skal arbejdes med.

Træfsikkerheden var som nævnt igen lige lav nok. Første halvleg bød på flere store tilbud, og kort før pausen burde vi være kommet to mål i front. Jonas Madsen tæmmede en bold helt alene med keeperen, men endte med ryggen mod mål midt i feltet. Han fik dog vendt rundt, men sparkede forbi mål.

Som Køge scorede tidligt i første halvleg, fik holdet to scoringer i masken straks i anden.

Først blev holdet fanget med for mange folk fremme, og Holbæks kontra blev afsluttet med et skud på kanten af feltet. Morten Pedersen havde hånden på det yderligt placerede skud, men måtte se bolden snige sig i nettet via opstanderen. 2-2.

En ulykke kommer sjældent alene, og fem minutter senere blev Køge overspillet midt i banen, så en allé åbnede sig for en rapfodet Holbækspiller, der udplacerede Morten Pedersen til 3-2.

Trods flere chancer kom Køge ikke på scoringstavlen igen, og det kunne have blevet værre, hvis ikke målmand Morten Pedersen havde holdt sit hold inde i kampen med gode parader på de kontraløb, der uvægerligt kommer, når man satser fremad.

Patrick Andersen standsede et af disse kontraløb i overtiden, da han klippede en modstander i et opspil på midten af banen. Efter angrebet var overstået, fik Patrick Andersen forevist et direkte rødt kort – blot for at fuldende en sløj eftermiddag.

 

Kilde: Køge Boldklub

Related Articles

Add Comment