Køge med kniven for struben (WebTV)

Category: Senior - Bredde, VIDEO 2 0

De sidste træningskampe før sæsonstarten viste lovende takter for Køge Boldklubs serie 1 hold, der overvinterede på en oprykningsplads til Sjællandsserien. Man gik ubesejret gennem testkampe mod Sjællandsseriehold – Men turneringsopstarten har været frygtelig og nu har holdet for alvor brug for point hvis oprykningsdrømmene skal fastholdes.

De fleste rystede lettere overbærende på hovedet, da Morten Eskesen for halvanden sæson siden overtog Cheftræner stillingen på Køge BK’s bedste seniorhold, med udmeldingen om at holdet indenfor to sæsoner skulle befinde sig i Sjællandsserien. Dengang lå holdet i serie 2.

Men første trin i Ekse’s slagplan lykkedes da holdet rykkede op i serie 1 sidste sommer. Og mon ikke der alligevel var en hel del, som lige rynkede øjenbrynene en ekstra gang, da Køge BK faktisk kunne overvintre på en oprykningsplads til Sjællandsserien.

Det så fortsat ganske lovende ud efter vinterens sidste testkampe som forberedelse til sæsonen. Sjællandsserieholdet fra Haslev blev besejret med 5-1, og FC Lejre (også Sjællandsserie) formåede man at spille 1-1 med.

Men men men … Træerne vokser IKKE ind i himlen, og forårets sæsonstart har udviklet sig til et sandt mareridt for Morten Eskesens tropper. Uventet nederlag i de to første opgør: Først på hjemmebane mod Kalundborg, der også blander sig i topstriden, og senest ude mod Hvalsø, der frister tilværelsen i modsatte ende af tabellen.

 

Eske’s plan vakler
I aften (tirsdag 30. april) skal Køge BK så ud i sæsonens tredje opgør. En lang køretur til Oddsherred sidder måske fortsat i benene når spillerne går på banen i aften mod et af de andre oprykkerhold fra sidste sæson.

Der SKAL point på kontoen i aften for Køge BK, hvis Morten Eskesens plan fortsat skal være realistisk – Og helst alle tre af slagsen.

Nemt, det bliver det bestemt ikke. Oddsherred er inde i en god periode, og modsat Køge så vinder de for tiden. I tabellen ligger de to hold helt lige, og en evt. taber af aftnens opgør mister terræn til toppen af serie 1.

Med et nederlag i aften til Køge BK, så er man afhængig af de andre tophold begynder at sætte point til, såfremt Morten Eskesen’s plan skal lykkedes.

Under alle omstændigheder, så skal Køge tilbage på sejrskurs hurtigst muligt. Ellers hedder det fortsat serie 1 i Køge efter sommerpausen.

 

Related Articles

Add Comment