Køge med kniven for struben (WebTV)

De sidste træningskampe før sæsonstarten viste lovende takter for Køge Boldklubs serie 1 hold, der overvinterede på en oprykningsplads til Sjællandsserien. Man gik ubesejret gennem testkampe mod Sjællandsseriehold – Men turneringsopstarten har været frygtelig og nu har holdet for alvor brug for point hvis oprykningsdrømmene skal fastholdes.

De fleste rystede lettere overbærende på hovedet, da Morten Eskesen for halvanden sæson siden overtog Cheftræner stillingen på Køge BK’s bedste seniorhold, med udmeldingen om at holdet indenfor to sæsoner skulle befinde sig i Sjællandsserien. Dengang lå holdet i serie 2.

Men første trin i Ekse’s slagplan lykkedes da holdet rykkede op i serie 1 sidste sommer. Og mon ikke der alligevel var en hel del, som lige rynkede øjenbrynene en ekstra gang, da Køge BK faktisk kunne overvintre på en oprykningsplads til Sjællandsserien.

Det så fortsat ganske lovende ud efter vinterens sidste testkampe som forberedelse til sæsonen. Sjællandsserieholdet fra Haslev blev besejret med 5-1, og FC Lejre (også Sjællandsserie) formåede man at spille 1-1 med.

Men men men … Træerne vokser IKKE ind i himlen, og forårets sæsonstart har udviklet sig til et sandt mareridt for Morten Eskesens tropper. Uventet nederlag i de to første opgør: Først på hjemmebane mod Kalundborg, der også blander sig i topstriden, og senest ude mod Hvalsø, der frister tilværelsen i modsatte ende af tabellen.

 

Eske’s plan vakler
I aften (tirsdag 30. april) skal Køge BK så ud i sæsonens tredje opgør. En lang køretur til Oddsherred sidder måske fortsat i benene når spillerne går på banen i aften mod et af de andre oprykkerhold fra sidste sæson.

Der SKAL point på kontoen i aften for Køge BK, hvis Morten Eskesens plan fortsat skal være realistisk – Og helst alle tre af slagsen.

Nemt, det bliver det bestemt ikke. Oddsherred er inde i en god periode, og modsat Køge så vinder de for tiden. I tabellen ligger de to hold helt lige, og en evt. taber af aftnens opgør mister terræn til toppen af serie 1.

Med et nederlag i aften til Køge BK, så er man afhængig af de andre tophold begynder at sætte point til, såfremt Morten Eskesen’s plan skal lykkedes.

Under alle omstændigheder, så skal Køge tilbage på sejrskurs hurtigst muligt. Ellers hedder det fortsat serie 1 i Køge efter sommerpausen.

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Rishøj: Vi kan overraske mod Frem (WebTV)

Rishøj: Vi kan overraske mod Frem (WebTV)

Trods en halvtrist sæsonpremiere for få dage siden mod Holbæk, så er der optimisme i Rishøj-lejren før dagens opgør hvor topholdet Frem gæster Rishøj Stadion. Lokalbold.dk har indhentet følgende kommentarer (se videklippet herunder) fra Rishøjtræneren, Manageren og en af de nye spillere hos Rishøj Jonas Bæk. Alle ser de optimistisk på opgøret mod topholdet.  

Rishøj fik point i overtiden (WebTV)

Rishøj fik point i overtiden (WebTV)

Forårspremieren i 2. Division på Rishøj Stadion, som var et bundopgør mellem Rishøj og Holbæk, var tæt på at give årets første nederlag til hjemmeholdet, men heldet var med Rishøj dybt inde i overtiden, hvilket sikrede det ene point mod Holbæk. Bidende kulde og stærk blæst var bestemt ikke de ingridienser man kunne ønske sig

Dagens Fødselar: Peter Schmeichel fylder 51 år (WebTV)

Dagens Fødselar: Peter Schmeichel fylder 51 år (WebTV)

Peter Schmeichel (født 18. november 1963 i Gladsaxe) er tidligere dansk målmand på det danske fodbold a-landshold, der bl.a. blev Europamestre i 1992. I dag fylder Peter Schmeicel 51 år. Peter Boleslaw Schmeichel, som er hans fulde navn, var polsk statsborger, indtil han fyldte 7 år, idet hans far var fra Polen. Karrieren startede i

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier