Køge sejrede i Brøndby

Søndag middag var Køge Boldklubs Serie 1-hold på fint besøg på Brøndby Stadions bane 2 – en fin plæne med lige så fine tilhørende faciliteter.

Hjemmeholdet havde mest at spille for, men det var gæsterne der tog alle tre point med hjem sydpå, i det Køge vendte 0-1 til sejr 2-1.

De blå/gule frister en tilværelse i nærheden af nedrykningsstregen, og i kampens indledning viste de også mere vilje end Køge gjorde, og det var da også hjemmeholdet, der kom først på tavlen.

En lang bold ind i feltet blev ikke bokset tilstrækkeligt langt væk af keeper Morten Pedersen, og mens han halsede retur til buret, måtte han se et fint lob fra 25 meters penge gå i nettet til BIF-føring 1-0.

Heldigvis svarede Køge hurtigt igen. I cheftræner Morten Eskesens værktøjskasse findes mange fine remedier, men schweizerkniven er Karl Johan Teigland, der som multifunktionel spiller kan udfylde den plads, hvor Køge på en given dag står og mangler kvalitet. I dag var det for ham en ny post som midterforsvarer, dog med licens til at gå med frem, når chancen byder sig. Det gjorde den momentet efter, at Køge var kommet bagud. René Elkjærs hjørnespark blev mødt med en behersket indersideflugtning – 1-1.

Ved halvlegens slutning gjorde Køge det unødigt svært for sig selv, da Villads Christian Bache korrekt blev præsenteret for et gult kort. For at gøre ondt værre scorede BIF i halvlegens overtid, blot for at se linjedommeren flage for offside – et vink, dommeren fulgte.

I undertal kunne Køge også vise tænder, og de indskiftede Stefan Rasmussen og Morten Ytte Olsen spillede sig med en 1-2 kombination sig igennem BIF’s forsvar.

Desværre var det den noget adstadigere Morten Ytte  der skulle løbe Stefans stikning op. Omvendt havde været at foretrække, da Stefan Rasmussen er seniorafdelingens hurtigste. Målmanden kom først på bolden – sådan måtte det være.

Først på bolden var til gengæld Jonas Madsen lidt senere, men alene med målmanden overplacerede Jonas sin afslutning. Godt linjedommerarbejde af Tomas Lind kom igen Køge til gode, da han uden for dommerens synsfelt spottede en hård screening af Stefan Rasmussen, der kostede en BIF’er 10 minutter i skyggen.

I overtal afgjorde Køge kampen, og det var Morten Ytte Olsen der for anden kamp i træk som indskifter fandt vej til nettet. BIF’s forsvar blev trukket bredt af et godt 30 meter langt skift fra Cihat Bardak til Martin Due på fløjen.

Bolden blev straks sparket ind i boksen, hvor Morten Ytte i fri position headede lavt og yderligt. Målmanden parerede flot via stolpen, men Ytte var kold på den ikke nemme ripost, der sikkert blev headet i det tomme mål til 2-1.

Igen bragte Køge sig i selvforskyldte problemer, da de i kampens slutfase måtte spille i undertal i 10 minutter, denne gang med målscorer Ytte Olsen som skurk, der med en lidt hårdere fortolkning af sin forseelse kunne have set rødt.

Brøndby blev aldrig rigtigt farlige, og bortset fra en clearing i tæt trafik i målfeltet af den fra 2. holdstruppen lånte Malte Gleerup, der igen gjorde en god figur i samtlige 90 minutter, var hjertet aldrig oppe i halsen. Tværtimod kunne Jonas Madsen have lagt låg på i kampens tredje overtidsminut, men hans hårde skud fra en halvspids vinkel blev pareret.

I aften, onsdag den 12. juni, kommer Tom Køhlerts oprykningskandidater fra Vallensbæk forbi. Køge tager imod på stadion kl. 19.00.

Kilde: Køge Boldklub

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier