Køge sluttede med sejr

Category: Senior - Bredde 4 0

Serie 1: Et par dage tidligere end de øvrige hold i serie 1 kunne Køge Boldklub gå til vinterpause. Efterårets sidste opgør var nemlig fremrykket til torsdag 1. november på Atletikbanen ved Køge Stadion, hvorfra gæsterne fra Rosenhøj måtte drage hjem med et 4-1 nederlag.

Allerede efter 3 minutters spil bragte Morten Kjær hjemmeholdet i front på et hovedstød efter et hjørnespark.

Desværre virkede der nærmest som om at det tidlige mål blev en sovepude for Køge BK, der i resten af første halvleg havde svært ved at få spillet til at hænge sammen.

Cheftræner Morten Eskesen, var bestemt heller ikke tilfreds med indsatsen i kampens første halvdel, hvilket spillerne fik klar besked om i pausen. Samtidig foretog Morten Eskesen en ægte “Ole Mørch” udskiftning: Tre mand blev skiftet i pausen, som signal om at nu skulle der ske noget.

 

Flot 2. halvleg:

Spillerne havde tilsyneladende forstået trænerbudskabet, fordi det var en helt anderledes indsats hjemmeholdet lagde for dagen efter pausen, og nu hang spillet pludselig også meget bedre sammen. Og som resultat heraf kom målene også.

Precis som i første halvleg, startede målscoringen efter 3 minutters spil. Denne gang var det Morten Ytte, der reelt satte Køge Boldklub på sejrskurs, men en scoring fladt i nederste målhjørne udenfor Rosenhøj-keeperens rækkevidde.

Men omvendt første halvleg, så gik Køge ikke i stå efter pausen. Nu kiggede hjemmeholdet sig ikke tilbage, men gik udelukkende efter flere scoringer – Og alt lykkedes for Køge-drengene i en lang periode af 2. halvleg.

Scoringen til 3-0 kom efter et hjørnespark fra Morten Kjær, der yderst precist fandt pandebrasken på Ole Mogensen. En detalje, de to nærmest kan udføre i søvne – Og har gjort ofte i Køges kampe.

Det blev også til 4-0 på et godt gennemspillet mål, hvor Jonas Madsen gjorde det sidste stykke arbejde og satte scoringen ind. Netop Jonas Madsen har virkelig været flyvende de seneste par runder, og i sidste kamp svigtede han altså heller ikke.

 

Det lykkedes dog gæsterne fra Rosenhøj at reducerer til 4-1 mod kampens slutning, men hjemmeholdets sejr blev aldrig bragt i fare. Dertil var Køge for suveræne på samtlige pladser over hele banen i 2. halvleg.

De få gange Rosenhøj endelig kom igennem det solide Køge-forsvar, rev målmand Morten Pedersen et par klasse-redninger frem.

Oprykkerholdet fra Køge kan nu holde vinterpause på en oprykningsplads til Sjællandsserien.

 

WebTV:

Kampen blev optaget til vores WebTV-sektion, da den er udvalgt som een af weekendens webtv-kampe (sammen med Haslev FC’s sjællandsserie-kamp). Man kan glæde sig til at se de flotte Køgemål i vores WebTV-sektion fra mandag formiddag. Vi har naturligvis også kommentarer fra Cheftræner Morten Eskesen.

 


Related Articles

Add Comment