Køge sluttede med sejr

Serie 1: Et par dage tidligere end de øvrige hold i serie 1 kunne Køge Boldklub gå til vinterpause. Efterårets sidste opgør var nemlig fremrykket til torsdag 1. november på Atletikbanen ved Køge Stadion, hvorfra gæsterne fra Rosenhøj måtte drage hjem med et 4-1 nederlag.

Allerede efter 3 minutters spil bragte Morten Kjær hjemmeholdet i front på et hovedstød efter et hjørnespark.

Desværre virkede der nærmest som om at det tidlige mål blev en sovepude for Køge BK, der i resten af første halvleg havde svært ved at få spillet til at hænge sammen.

Cheftræner Morten Eskesen, var bestemt heller ikke tilfreds med indsatsen i kampens første halvdel, hvilket spillerne fik klar besked om i pausen. Samtidig foretog Morten Eskesen en ægte “Ole Mørch” udskiftning: Tre mand blev skiftet i pausen, som signal om at nu skulle der ske noget.

 

Flot 2. halvleg:

Spillerne havde tilsyneladende forstået trænerbudskabet, fordi det var en helt anderledes indsats hjemmeholdet lagde for dagen efter pausen, og nu hang spillet pludselig også meget bedre sammen. Og som resultat heraf kom målene også.

Precis som i første halvleg, startede målscoringen efter 3 minutters spil. Denne gang var det Morten Ytte, der reelt satte Køge Boldklub på sejrskurs, men en scoring fladt i nederste målhjørne udenfor Rosenhøj-keeperens rækkevidde.

Men omvendt første halvleg, så gik Køge ikke i stå efter pausen. Nu kiggede hjemmeholdet sig ikke tilbage, men gik udelukkende efter flere scoringer – Og alt lykkedes for Køge-drengene i en lang periode af 2. halvleg.

Scoringen til 3-0 kom efter et hjørnespark fra Morten Kjær, der yderst precist fandt pandebrasken på Ole Mogensen. En detalje, de to nærmest kan udføre i søvne – Og har gjort ofte i Køges kampe.

Det blev også til 4-0 på et godt gennemspillet mål, hvor Jonas Madsen gjorde det sidste stykke arbejde og satte scoringen ind. Netop Jonas Madsen har virkelig været flyvende de seneste par runder, og i sidste kamp svigtede han altså heller ikke.

 

Det lykkedes dog gæsterne fra Rosenhøj at reducerer til 4-1 mod kampens slutning, men hjemmeholdets sejr blev aldrig bragt i fare. Dertil var Køge for suveræne på samtlige pladser over hele banen i 2. halvleg.

De få gange Rosenhøj endelig kom igennem det solide Køge-forsvar, rev målmand Morten Pedersen et par klasse-redninger frem.

Oprykkerholdet fra Køge kan nu holde vinterpause på en oprykningsplads til Sjællandsserien.

 

WebTV:

Kampen blev optaget til vores WebTV-sektion, da den er udvalgt som een af weekendens webtv-kampe (sammen med Haslev FC’s sjællandsserie-kamp). Man kan glæde sig til at se de flotte Køgemål i vores WebTV-sektion fra mandag formiddag. Vi har naturligvis også kommentarer fra Cheftræner Morten Eskesen.

 


0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier