Køge taber terræn i serie 1 topstriden

Morten Eskesens tropper hos Køge Boldklub tabte et vigtigt skridt i oprykningskampen til Sjællandsserien da Køge, i sæsonpremieren, på hjemmebanen blev besejret 0-1 af det tidligere divisionshold fra Kalundborg. Køge er dermed, for første gang i meget lang tid, udenfor oprykningspladserne i serie 1.

Efter et par rigtigt gode resultater i træningskampene, hvor man havde spillet lige op med (og endda slået) hold fra Sjællandsserien, var der set frem til sæsonpremieren på hjemmebane mod Kalundborg med stor spændning.
Desværre gik det ikke helt som man havde håbet hos Køge Boldklub. Kalundborg har nemlig, for alvor meldt sig ind i topstriden, og med weekendens sejr overtager de Køge BK’s oprykningsplads i tabellen.

Ifølge Køge Boldklubs hjemmeside så bød kampen ikke på de store chancer i den første halve times tid, da begge hold havde stor respekt for hinanden.

Slutfasen af første halvleg blev derimod ganske intens.
Først får gæsterne fra Kalundborg tilkendt et straffespark som den vikarierende Køge-keeper Carsten Holbek, på flotteste vis, snupper.
Desværre var Køge-forsvaret, måske fortsat blændet af Holbeks store redning, uopmærksom i angrebet lige efter da Kalundborg kunne lægge en lang bold over forsvaret til en udækket angriber, der passere Carsten Holbek i Køges mål – Kort før pausen.

Hele 2. halvleg stod der Køge BK på stort set alt, men en dygtig keeper hos Kalundborg og et solidt forsvar holdt Køge fra scoringer, og dermed endte opgøret med en sejr til gæsterne fra Kalundborg, der med sejren nu skaber et hul til forfølgerne.
Køge Boldklub dumper ned på 4. pladsen i serie 1.

Køge BK skal forsøge at komme tilbage på sporet lørdag, hvor man på udebane møder Hvalsø. Fuld pointhøst i dette opgør må være et must, såfremt de stribede skal holde kontakt til toppen.

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier