Køge taber terræn i serie 1 topstriden

Category: Senior - Bredde 5 0

Morten Eskesens tropper hos Køge Boldklub tabte et vigtigt skridt i oprykningskampen til Sjællandsserien da Køge, i sæsonpremieren, på hjemmebanen blev besejret 0-1 af det tidligere divisionshold fra Kalundborg. Køge er dermed, for første gang i meget lang tid, udenfor oprykningspladserne i serie 1.

Efter et par rigtigt gode resultater i træningskampene, hvor man havde spillet lige op med (og endda slået) hold fra Sjællandsserien, var der set frem til sæsonpremieren på hjemmebane mod Kalundborg med stor spændning.
Desværre gik det ikke helt som man havde håbet hos Køge Boldklub. Kalundborg har nemlig, for alvor meldt sig ind i topstriden, og med weekendens sejr overtager de Køge BK’s oprykningsplads i tabellen.

Ifølge Køge Boldklubs hjemmeside så bød kampen ikke på de store chancer i den første halve times tid, da begge hold havde stor respekt for hinanden.

Slutfasen af første halvleg blev derimod ganske intens.
Først får gæsterne fra Kalundborg tilkendt et straffespark som den vikarierende Køge-keeper Carsten Holbek, på flotteste vis, snupper.
Desværre var Køge-forsvaret, måske fortsat blændet af Holbeks store redning, uopmærksom i angrebet lige efter da Kalundborg kunne lægge en lang bold over forsvaret til en udækket angriber, der passere Carsten Holbek i Køges mål – Kort før pausen.

Hele 2. halvleg stod der Køge BK på stort set alt, men en dygtig keeper hos Kalundborg og et solidt forsvar holdt Køge fra scoringer, og dermed endte opgøret med en sejr til gæsterne fra Kalundborg, der med sejren nu skaber et hul til forfølgerne.
Køge Boldklub dumper ned på 4. pladsen i serie 1.

Køge BK skal forsøge at komme tilbage på sporet lørdag, hvor man på udebane møder Hvalsø. Fuld pointhøst i dette opgør må være et must, såfremt de stribede skal holde kontakt til toppen.

 

Related Articles

Add Comment