Køge topper serie 1 efter tre sejre på stribe

Category: Senior - Bredde 36 0

Køge Stadion med fuld musik og stadionspeaker (næsten som i gamle dage) lagde lørdag græstæppe til Køge BK’s tredje sæsonkamp i serie 1, hvor oprykkerne fra Holmegaard GB var gæster. Dette gav hjemmeholdet deres tredje sejr på stribe, og med maximum-point topper Køge nu serie 1.

Lad det bare være sagt med det samme: Oprykkerne fra Holmegaard GB blev aldrig den helt store udfordring for hjemmeholdet, der til dagens anledning havde en kulisse, som nærmest bragte minderne tilbage til de ‘gode gamle dage’.

Zia Wahidi stod for et vaskeægte hattrick i kampen første halvleg, og kunne sikre en pausestilling på 3-0 i Køge BK’s favør.

Morten Ytte Olsen ville også lege med i 2. halvleg, hvor han tegnede sig for to mål. Dermed vandt Køge uden større besvær opgøret overbevisende 5-0.

Eneste minus for Køge var at Mustafa Simsir i kampens slutfase modtog sit andet gule kort i kampen, og dermed rødt, således at han nu er spærret af karentæne.

Sejren var den tredje (ud af lige så mange mulige) til Morten Eskesens trup, som nu indtager førerpositionen i Serie 1 med maximumpoint foran Tuse IF, der (med en dårligere målscore) ligeledes har 9 point. Brøndby indtager 3. pladsen efter weekendens runde.

 

Turen går til Holbæk
Næste weekend byder på et udebaneopgør i Holbæk for den unge Køgetrup, og netop Holbæk har Køge ikke ligefrem den allerbedste statestik imod. Det bliver derfor spændende at se om Morten Eskesen og co. kan fastholde ‘førertrøjen’ efter dette opgør.
Kampen spilles på Holbæk Stadion, Lørdag d. 31. august kl. 15:30

 

Related Articles

Add Comment