Køge topper Serie 1

Category: Senior - Bredde 1 0

Bundholdet Brøndby drillede hjemmeholdet Køge BK, der trods alt rev 3 point i land. Og da det hidtidige tophold fra Kalundborg i samme spillerunde led et sjældent nederlag, så er Morten Eskesens tropper fra Køge Boldklub nu nyt tophold i serie 1.

Det lignede ellers længe en stensikker sejr til Køge BK, der havde besøg af bundholdet Brøndby. Kort inde i 2. halvleg havde Jonas Madsen sat sin anden scorring ind, og Køge BK var i front med de sikre cifre 3-0. Kampens første mål blev scoret af Martin Due.

Men gæsterne kæmpede bravt og havde bestemt ikke til hensigt at kaste håndklædet i ringen, hvilket gav hjemmeholdets forsvar en travl periode resten af kampen.
To gange lykkedes det Brøndby at få reduceret, således at gæsterne blot var bagud med et enkelt mål i slutfasen – Og helt galt kunne det være gået i det 88. minut hvor gæsterne i fri position sparkede over Carsten Holbek i Køgemålet.

Morten Eskesen og hele truppen kunne dog ånde lettet op nogle minutter senere, da opgøret blev fløjtet af. Køge Boldklub sikrede sig de tre point og sejren på 3-2, og nu er Køge BK altså nyt tophold i serie 1.

 


Related Articles

Add Comment