Køge ud af startklodserne med raketfart

Category: Senior - Bredde 18 0

Den hæderkronede boldklub i Køge, der jagter en genkomst til de bedre seniorrækker, har udvist lovende træningsresultater i opstartsfasen. Påskelørdag blev det så alvor, hvor anden halvdel af sæsonen blev skudt igang på hjemmebanen ved Køge Stadion, og lad det blot være sagt med det samme: Køge BK lægger ud i raketfart.

 

Den tidligere divisionsspiller, og nu Cheftræner i Køge Boldklub: Morten Eskesen, har til syneladende for alvor fået trimmet truppen op til sæsonstart.
Hele 8-0 blev TG 80 fra Tåstrup, sendt hjem med. Dog skal det siges at TG 80 er et hold, der frister tilværelsen i modsatte ende af tabellen end Køge BK, der puster Vallensbæk i nakken i topstriden.

Køgeholdet består af både ungdom og rutine, og det var hovedsagelig rutinen, der kom i målprotokollen i kampens første halvdel.
Ole Mogensen listede sig efter et lille kvarters spil med frem fra bagkæden, og scorede ved bageste stolpe med en diving header. Dette efter et flot oplæg fra Morten kjær, der er tilbage efter et kort ophold i Rishøj.
Samme Morten Kjær gjorde det til 2-0 på et tørt hug fra distancen efter små 20 minutter.

Anfører Mads Olsen ville ikke stå tilbage for sin unge holdkammerat, og brød knap 10 minutter før pausen et opspil, afdriblede en modstander, for så med strakt venstre vrist at hamre bolden op i målhjørnet fra 20 meters afstand til stor jubel blandt spillerne. Et flot mål af anføren.
Måske endnu smukkere var Morten Rasmussens mål til 4-0, et spektakulært saksespark på oplæg fra Carsten Jensen.

 

Ægte hattrick på under 30 minutter
Umiddelbart efter pausen gjorde Morten Rasmussen (med sin anden scoring) det til 5-0, inden scenen var sat til dagens individuelle præstation.

Morten Ytte Olsen blev skiftet ind, og formåede på en halv times tid at score ægte hattrick, med henholdsvis Mads Olsen, Morten Rasmussen og Carsten Jensen som oplæggere.

 

Faxe Boldklub venter i næste runde
Om det flotte 8-0 resultat skal ses som et formstærkt Køge-mandskab, eller om det mere er udtryk for TG 80’s mangel på samme, kommer der måske en mere reel afsløring af allerede i kommende weekend.
Her skal Køge Boldklub nemlig på besøg hos rækkens nummer 3: Faxe BK, der alvorligt har brug for en sejr, såfremt Faxe skal hænge på i toppen.
Omvendt har Køge BK ligeledes behov for alle tre point i dette opgør, hvis man fortsat skal “bide skeer” med Vallensbæk i topstriden.
Vallensbæk vandt deres premiereopgør i Påsken mod netop Faxe BK, og har i næste spillerunde, en (på papiret) let opgave hos bundholdet i Strøby.

Related Articles

Add Comment