Køge videre i seriepokalen efter solid sejr

I Seriepokalen har Morten Eskesens serie 2 hold kæmpet sig frem til kvartfinalen, der blev afviklet i går, tirsdag. Turen gik til Hashøj ved Slagelse, hvis hold fra serie 4 undervejs har besejret to serie 3 hold og et enkelt tophold fra serie 2, hvorfor man med rette kan betegne dem som pokaldræbere.

arkivfoto

Kvartfinalen blev deres endestation, da Køge kunne rejse hjem med en sejr på 3-0 (0-0).

Køge skulle forsøge at komme sig over sæsonens første nederlag, og allerede i første minut var en indøvet detalje ved at give bonus, da Ole Mogensen tæt under mål tvang keeperen til en refleksredning, på Carsten Jensens gode pasning. På det efterfølgende hjørnespark kom Villads Bache højest, men også hans hovedstød blev klaret af hjemmeholdets målmand.

I 1. halvlegs medvind truede Køge til stadighed for kampens første scoring, og langskud fra Stefan Rasmussen samt flugtere fra René Elkjær og Morten Ytte Olsen kunne have prikket hul på bylden, men Køge måtte gå til pause uforløst.

Hashøjs kvaliteter var primært et vist tempo i spillet, tillige med fysik og pænt boldpres. De var ikke uden chancer i første halvleg, og midt i halvlegen brændte det på foran Køges mål. Først forårsaget af sløset opspil i Køges forsvar, og siden fra deres højrekant, hvis flade indlæg blev misforvaltet, da deres forward forsøgte sig med en hælafslutning.

Køge kom foran små 10 minutter efter pausen. René Elkjær afsluttede fra kanten af straffesparksfeltet, men skuddet blev delvist blokeret af Hashøjs forsvar. Morten Ytte Olsen var over riposten, afdriblede målmanden, og satte sikkert føringsmålet ind.

Keeper Henrik Larsen spillede hele kampen med skadet lyske  –  en skade, der opstod under opvarmningen. Henrik åd smerten i sig, og gennemførte hele kampen, selvom han var tydeligt hæmmet, og nærmest bevægede sig som havde han træben. Heldigvis udfordrede Hashøj aldrig Henrik med yderligt placerede afslutninger, og Henrik tog sig med sine sikre hænder af det, der kom, da de fremtvang seks-otte hjørnespark i løbet af anden halvleg. Solid indsats, træbenet til trods. Cadeau.

Stefan Rasmussen med et brag på stolpen, og Morten Rasmussen med et hovedstød snert over mål var tæt på at udbygge føringen omkring den hele time, inden Køge lagde låg på inden for de sidste fem minutter.

Indskifter Mark Sørensen blev dobbelt målscorer, efter et kvarter før tid at have fået en ufrivillig pause af dommeren, der korrekt takserede hans professionelle frispark til gult kort. Først hamrede han en ripost fra Morten Yttes flugter i nettet, og siden afsluttede han et fremragende kontraangreb, som Villads Bache og specielt Stefan Rasmussen havde stor ære af.

Kilde: koge-boldklub.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier