Køgesejr i Seriepokal-finale

Category: Klubber, Senior - Bredde 33 0

Med en sejr på 3-2 over BSF i finalen i SBU’s Seriepokalen 2011/2012, sikrede Køge Boldklubs Serie 2-hold sig søndag eftermiddag en aktie i den store pokal.

Assistent-træner Peter Christoffersen (PC) med Pokalen, der blev overrakt på Brøndby Stadion.

Men der skulle forlænget spilletid til, før sejren var i hus over et glimrende og rutineret hold fra Ballerup-Skovlunde Fodbold, der talte flere tidligere divisionsspillere fra Ballerup IF.

I pokalfinalen, der blev spillet på Brøndby Stadions bane 2, kom BSF foran 1-0 inden Stefan Rasmussen fik bragt balance i regnskabet. Inden pausen bragte Morten Ytte Olsen Køge foran 2-1.

Efter pausen lykkedes det BSF at udligne og det mål fik Køges målmand Carsten Holbæk så meget op i det røde felt, at kampens dommer var nødsaget til at sende ham til afsvaling på sidelinjen i 10 minutter, inden han atter måtte vende tilbage og passe sit mål. I de 10 minutter afløstes Carsten Holbek i målet af Carsten Jensen som klarede opgaven til UG.

I den forlængede spilletid scorede Ole Mogensen Køges sejrsmål på hovedstød.

Køge-holdet fik overrakt pokal og medaljer i pausen af Superligakampen mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland på Brøndby Stadion. Og Køges Villads Bache blev kåret til finalens bedste bedste spiller.

“Det var en meget tæt og spændende pokalfinale som begge hold havde stor ære af. Kampen blev spillet på et højt niveau og det var en rigtig stor oplevelse for vores hold, som jo består af en række meget unge talentfulde spillere der bakkes godt op af veteraner med mange divisionskampe bag sig som Carsten Holbek, Carsten Jensen, Ole Mogensen, Morten Rasmussen og Mads Olsen”, sagde en glad og stolt Køge-træner Morten Eskesen til Lørdagsavisen.dk

Kilde: Lørdagsavisen.dk

Related Articles

Add Comment